Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1086 resultater:
      1. Kurs i sjokoladearbeid

        Kurs i sjokoladearbeid beregnet for elever, lærlinger og svenner.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/kurs-i-sjokolade-17-nov Arrangement
      2. Kurs i kjevlede deiger

        Kurs i kjevlede deiger beregnet for elever, lærlinger og svenner.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/kurs-i-kjevlede-deiger-10-mars Kurs
      3. Grim Bakeri og konditori AS

        https://www.grimbakeri.no/
      4. Guttan på Torget AS

        http://www.berbusmel.no/
      5. Mesterbakeren Sør

        https://www.mesterbakeren.no/
      6. Bakerhjørnet AS

        https://bakerhjornet.no/
      7. Møt Frida Magnussen

        Frida Magnussen (18) gikk fra Studiespesialisering til Restaurant- og matfag. Den unge konditorspiren angrer ikke et sekund.

        https://www.bklf.no/Utdanning/mot-frida-magnussen Yrkesambassadør
      8. Møt Emil Norstrand

        Konditorlærling Emil Norstad (18) har ønsket å jobbe med bakst siden tiendeklasse. Nå er han lærling hos W.B. Samson i Oslo.

        https://www.bklf.no/Utdanning/mot-emil-norstrand Yrkesambassadør
      9. Piña Colada

        Har du lyst å prøve deg på vinneren av beste dessert i Nordic Pastry Cup 2018? Dette er en dessert inspirert av drinken Piña Colada, med smakskombinasjonene ananas, kokos og rom. Med denne vil du garantert imponere gjestene på 17.mai!

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/pina-colada Andre artikler , Dessert
      10. Nemesis

        Nemesis er en klassisk dessertkake. Kaken er laget med 70% sjokolade og har en kraftig smak. Perfekt dessert til påske-gjestene, som også er glutenfri! Den holder seg godt i kjøleskap i flere dager.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/nemesis Andre artikler , Kaker
      • Forrige
      • Side 29 av 109
      • 1
      • ...
      • 28
      • 29
      • 30
      • ...
      • 109
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube