Artikkelarkiv

446 resultater

446 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Baker- og konditorkonferansen 2026

    17. februar 2026 inviterer BKLF nok en gang baker- og konditorbransjen til årets viktigste møteplass. Hold av datoen allerede nå!

  2. |

    Epledagen 30. september

    Visste du at Epledagen markeres siste tirsdag i september, og at nordmenn i snitt spiste nærmere 8,3 kilo epler i fjor? Her finner du fire av landslagets beste oppskrifter med eple.

  3. |

    Vil ha grovere brød

    Energitetthet og tarmhelse er to viktige faktorer for nordmenns matvalg. Et grovbrød med tre eller fire kakestykker på Brødskala'n gir både stabil energi og mye fiber, som igjen er bra for tarmhelsa vår.

  4. Skal jobbe for en bærekraftig organisasjon

    Denne uken hadde Norges Konditor- og Bakersvenner (NKB) et møte for å diskutere og fastsette veien videre for svenneklubben. Leder, Einar Martin Kålen, er glad for de avgjørelsene som ble tatt, og ser positivt på at de nå skal jobbe for en sterkere organisasjon.

  5. Møt finalistene i Årets bakeri 2025

    Hele 31 bakerier var i år nominerte til kåringen Årets Bakeri. Etter to kvalifiseringsrunder er tre finalister nå plukket ut til bransjens mest prestisjefulle kåring. Stem på din favoritt senest 1. oktober.