Artikkelarkiv

590 resultater

590 resultater funnet med valgt filtrering
  1. Kake til Valentines Day

    14. februar er det Valentines Day. Feir kjærligheten med denne deilig krydderkaken med sjokoladekrem. Oppskrift fra landslagskonditor Thea Jensen.

  2. |

    Presenterte landslaget for partnerne

    I forbindelse med presentasjonen av det nye Baker- og Konditorlandslaget (BKL) forrige uke, holdt BKLF og landslagsledelsen et møte med alle partnerne til landslaget. Her fikk de blant annet høre hva det betyr å være deltager på landslaget.

  3. |

    Disse kommer på #MerAv-seminaret 19. mars

    Både Helseministeren og Helsedirektoratet står på programmet når BKLF, Sjømat Norge og Frukt og Grønnsaksgrossistenes Forening inviterer til seminar der sunt kosthold står på agendaen. Se foredragsholderne og meld deg på her.

  4. |

    Større og sterkere enn på lenge

    Baker- og Konditorlandslaget 2025 er nå offisielt, og laget er større enn det har vært på mange år. Etter å ha strevd litt med rekrutteringen under og etter pandemien, har både baker- og konditorlaget i år mange sterke utøvere.

  5. |

    Skal utfordre seg selv

    20. mars skal "Årets konditor 2025" kåres. NM i konditorkunst går av stabelen på Umami Arena på Lillestrøm, og de fire dyktige finalistene forbereder seg nå på beinhard konkurranse.

  6. Nytt Håndverksbakeri sertifisert

    Brygge Bakeren er nylig sertifisert som Håndverksbakeri og er dermed tildelt bransjeforeningens eget håndverksbakeri-merke. — Brygge Bakeren har i over 20 år lagt stor vekt på faglig dyktighet for å produsere kvalitetsprodukter til sine kunder, og er en glimrende ambassadør for bransjen og håndverket, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.

  7. Gratis inngang for skoleklasser på UMAMI Arena 2025

    UMAMI Arena inviterer skoleklasser i Restaurant- og matfag til å ta turen innom bransjens største møteplass 18.-20. mars. Fri adgang gjelder for forhåndspåmeldte skoleklasser i følge med lærer.

  8. |

    Årets nykommer i fjor ble vinner i år

    Andrea Avaldsnes fra Quality Hotel Maritim og Endre Grøttem Eikehaug fra Sirkus Renaa vant Rogalandsmesterskapet for unge bakere og konditorer denne helgen. Årets konkurranse var den tiende i rekken, og hadde tema "yrke".

  9. Landsfinale for konditorlærlinger 8. februar

    Velkommen til denne pilotkonkurransen for konditorlærlinger / unge konditorer under 23 år. Konkurransen blir arrangert samme helg som ASKO Servering Norgescup og TINE Matcup-finalene på Jåttå vgs i Stavanger.