06.11.2025 Hvordan lykkes med mat på sosiale medier? Skal vi tro avisene flommer Oslo over av pop-up bakerier og håndverksbakerier. Anerkjente restauranter ansetter egne bakere og setter gjærbakst på menyen. Bakst har blitt trendy, men hvordan?
06.11.2025 | Baker og Konditor Oldermannen fra Oslo Etter lærdom fra tyske handelsmenn ble det første norske bakerlauget opprettet i Bergen. Siden vokste flere bakerlaug fram, og formet bransjen til det den er i dag.
03.11.2025 Webinar: Markedsføringsforbudet – slik forstår du veilederen 12. november inviterer NHO Mat og Drikke til webinar hvor Marie Vaale-Hallberg, advokat og partner i advokatfirmaet KVALE, gjennomgår den oppdaterte veilederen og gir sine tolkninger, anbefalinger og vurderinger.
28.10.2025 #MerAv-seminaret 2026 Planleggingen av #MerAv-seminaret 28. januar er godt i gang, og nå er det åpnet for påmelding. Vi lover et nyttig og spennende faglig program i tillegg til utdeling av en rekke gjeve priser. Meld deg på!
28.10.2025 Hva vil den nye forskriften bety for din bedrift? Den nye forskriften som skal beskytte barn og unge mot markedsføring av usunn mat og drikke trådte i kraft lørdag 25. oktober. Forskriften grunner i matlovens overordnede formål om å fremme helse, men har fått kritikk blant annet for å være utydelig og vanskelig å forstå.
27.10.2025 | Inspirasjon, Elsker deig Knask eller knep? Bak skumle kransekakefingre til Halloween-festen! Alt du trenger er mandler, melis og eggehvite.