Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1069 resultater:
      1. Ønsker Næringskomitéens innstilling om økt kontroll av dagligvaremarkedet velkommen.

        Det er grunn til optimisme når en samlet næringskomité har kommet med så tydelige tilrådinger for å begrense dagligvarebransjens mektige posisjon. Baker- og konditorbransjen er avhengig av en sunnere konkurranse for å overleve som bransje, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/okt-kontroll-av-dagligvaremarkedet
      2. Innføring i tillaging håndbok internkontroll mat

        Anne Momrak-Haugan i Baker- og Konditorakademiet holder i september innføringskurset i tillaging av håndbok internkontroll mat. Anne holdt kurset to ganger i løpet av våren, og kursdeltagerne fikk en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Etter flere etterspørsler, settes det nå opp et kurs til 22.september.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/innforing-i-tillaging-handbok-internkontroll-mat
      3. Årets Bakeri 2020 er kåret

        BKLF kunne overrekke prisen for Årets Bakeri 2020 til Harmoni Håndverksbakeri i Porsgrunn etter juryens avgjørelse.

        https://www.bklf.no/artikler/2020/arets-bakeri-2020 Nyhet
      4. Større satsing på norsk matkorn

        Aktørene i verdikjeden for korn og bakevarer samler seg nå bak en satsing for å øke produksjon og forbruk av matkorn og proteinvekster i Norge. Hensikten er å styrke samarbeidet fra bonde til forbruker.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/storre-satsing-pa-norsk-matkorn
      5. Profiler din bedrift som "Håndverksbakeri"

        Ønsker du å synliggjøre for kunder og forbrukere at bedriften din har søkelys på fag, håndverkstradisjoner og norske råvarer? Da oppfordrer vi deg til å sende inn en søknad om å bli sertifisert som "Håndverksbakeri" i dag.

        https://www.bklf.no/artikler/2021/handverksbakeri Nyhet
      6. BKLF gratulerer vinnerne av Det norske måltid 2020

        Årets beste norske mat- og drikkeprodukter ble i helgen kåret i den prestisjefylte konkurransen Det Norske Måltid. Nytt av året var prisen "Årets søtsak", og seieren i denne kategorien gikk til Sverre Sæthre og hans produkt "Vaffelhjerte".

        https://www.bklf.no/artikler/2021/det-norske-maltid-2020 Nyhet
      7. Bli personlig medlem i BKLF

        Bli personlig medlem i BKLF, og få tilgang til et faglig felleskap og gratis fagblad.

        https://www.bklf.no/artikler/2019/bli-personlig-medlem-i-bklf Nyhet
      8. Positiv til ny fagskolemelding

        Regjeringen la i midten av mars frem Stortingsmeldingen om fagskolen "Meld.St 11 (2024-2025) Fagfolk for en ny tid – med høyere yrkesfaglig utdanning". Nå har NHO Mat og drikke levert sitt høringsinnspill.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/positiv-til-ny-fagskolemelding Nyhet
      9. Nå innføres Ⓓ for enerett til design

        Har bedriften utviklet et design for et produkt eller et konsept og sikret seg enerett? Nå kan dette merkes med Ⓓ, på samme måte som © for opphavsrett og ® for registrert varemerke.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/na-innfores--for-enerett-til-design Nyhet
      10. Søk stipend hos Baker- og Konditorbransjens Landsforening

        Baker- og konditorsvenner som ønsker spesialisering eller etterutdanning, kan søke om inntil 15.000 kroner i støtte fra Baker- og Konditorbransjens Landsforening sitt stipendfond.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/soke-stipend-hos-baker--og-konditorbransjens-landsforening Medlemskap og fordeler, Fagutdanning
      • Forrige
      • Side 98 av 107
      • 1
      • ...
      • 97
      • 98
      • 99
      • ...
      • 107
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube