Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1059 resultater:
      1. NM Årets Konditor 2025

        NM i konditorkunst 2025 finner sted på messen UMAMI ARENA i Lillestrøm 18. - 20. mars. Baker- og Konditorbransjens Landsforening inviterer nå alle interesserte til å melde seg på konkurransen.

        https://www.bklf.no/Kalender/2025/nm-arets-konditor Konkurranse
      2. Landskonferansen for Restaurant- og matfag

        Landets største konferanse for deg med interesse for kompetanse og rekruttering til mat- og måltidsfagene

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/landskonferansen-for-restaurant--og-matfag Arrangement
      3. IKA Culinary Olympics

        OL for kokkelandslaget.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/ika-culinary-olympics Konkurranse
      4. Gastro Helsinki

        Velkommen til Finlands største messe for HORECA-bransjen!

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/gastro-helsinki Arrangement
      5. Kornkonferansen

        Norges Bondelag og Felleskjøpet Agri inviterer til kornkonferansen. Konferansen har som mål å spre informasjon om politiske og markedsmessige forhold i forbindelse med korn, kraftfôr, matmel og bakevarer.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/kornkonferansen Arrangement
      6. Frokostwebinar: Økonomisk overblikk: Mat- og drikkenæringen

        Vi inviterer alle medlemmer til gratis frokostwebinar 12. desember. Jørgen Nyeng fra NHO Mat og Drikke vil presentere den siste kvartalsrapporten for næringen. Logg deg inn i medlemsportalen for tilgang til møtelenke.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/frokostwebinar-okonomisk-overblikk-mat--og-drikkenaringen Kurs
      7. Merking av baker- og konditorvarer

        I dette kurset vil deltagerne få en gjennomgang av hvordan man skal merke matvarer på en måte som gjør at produktene til enhver tid tilfredsstiller gjeldende regelverk for næringsdeklarasjon og allergimerking.

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/merking-av-baker--og-konditorvarer2 Kurs
      8. Generalforsamling BKLF 2022

        31. mai avholder Baker- og Konditorbransjens Landsforening sin generalforsamling 2022. Vi holder i år som de to foregående årene et digitalt møte på Teams. Alle medlemmer er velkomne til å delta, men husk å melde deg på!

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/generalforsamling-bklf-2022 Arrangement
      9. Inspirasjonskurs - laminerte deiger

        På dette kurset får du sammen med landslagstrener Rémy Corbet, jobbe med laminerte deiger i form av cruffins og kouign amann. Disse små, uimotståelige fristelsene kan lages i utallige varianter, og her er det bare å slippe kreativiteten løs. Kurset er beregnet for deg som har svennebrev baker/konditor.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/inspirasjonskurs-laminerte-deiger-cruffins Kurs , Fagutdanning Rémy Corbet, cruffins, kouign amann, laminerte deiger
      10. #Merav - På lag med idretten

        På webinaret #MerAv - På lag med idretten, setter vi fokus på hvordan man gjennom idretten kan gjøre det lettere å ta sunnere valg. I tillegg vil det bli presentert to nye #MerAv nyheter.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/merav Arrangement #Merav, #Meravgrovt, #Meravgrovtgrøntogblått
      • Forrige
      • Side 99 av 106
      • 1
      • ...
      • 98
      • 99
      • 100
      • ...
      • 106
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube