Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1080 resultater:
      1. Vil vekke interesse hos unge talenter

        Den 18. april skal Romain Trigueros konkurrere om å bli Norges beste baker i NM Årets Baker. Allerede som femåring bestemte han seg for hva han ville bli når han ble stor. I dag er han bakerisjef hos Søtt+Salt.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/vil-vekke-interesse-hos-unge-talenter Arrangementer
      2. Cerealfagdagen 2024 - helse fortsatt viktigste mattrenden

        Cerealfagdagen 2024 tok deltagerne med på et dypdykk i globale mattrender og gav noen pekepinner på hva forbrukerne vil forvente av bransjen i årene som kommer.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/cerealfagdagen-2024---helse-fortsatt-viktigste-mattrenden Arrangementer
      3. Sukker – en fantastisk byggestein

        Sukker har dessverre blitt en ingrediens som er veldig negativt omtalt i media, men for meg er sukker selve essensen og bindemiddelet i alt jeg gjør i konditoriet. Jeg vil påstå at sukker er like viktig for konditoren som korn er for bakeren og sement er for mureren.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/sukker Baker og Konditor
      4. Fikk hederstegn fra Baker- og Konditorbransjens Landsforening

        Konditor Laila Helland er initiativtager og pådriver for Rogalandsmesterskapet, og uten henne hadde det ikke vært noen konkurranse på Jåttå vgs. i helgen. På festmiddagen lørdag kveld, mottok hun BKLFs hederstegn for sin formidable innsats for faget og bransjen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/fikk-hederstegn-fra-baker--og-konditorbransjens-landsforening BKLF
      5. Ny opplæringslov svekker lærlingeordningen

        Norge trenger flere yrkesfagarbeidere, men regjeringens endringer i opplæringsloven kan medføre at det motsatte vil skje.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/ny-opplaringslov-svekker-larlingeordningen Fagutdanning, Opplæringskontorer, Politikk og myndighetskontakt
      6. Kunsten å bygge en bakerovn

        Da Ivar Magnussen skulle bygge bakerovn til Bakstehuset på Ask, brukte han først lang tid på research, før han gikk i gang med det tre måneder lange byggeprosjektet.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/kunsten-a-bygge-en-bakerovn Inspirasjon
      7. Skal utvikle bedriften i fellesskap

        De elleve håndverksbakeriene som er tatt ut til å være med i bedriftsutviklingsprogrammet FRAM, møttes til første samling tidligere denne uken. Alle som var til stede hadde store forventninger til prosjektet, som er initiert av Baker- og Konditorbransjens Landsforening.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/skal-utvikle-bedriften-i-fellesskap BKLF
      8. Får ansvar for kompetanseutvikling i baker- og konditorbransjen

        Den nyansatte fag- og prosjektlederen i BKLF, Lars Lindland, har i mange år jobbet med kompetanseutvikling i mat- og drikkevarebransjen. Han tiltrår i stillingen 1. mars, og skal kombinere den med en 50% stilling i Fagskolen Viken, der han får ansvaret for å etablere og utvikle det nye fagskoletilbudet "spesialisering i baker- og konditorfaget".

        https://www.bklf.no/artikler/2024/far-ansvar-for-kompetanseutvikling-i-baker--og-konditorbransjen Fagutdanning, BKLF
      9. Baker- og Konditorlandslaget 2023

        Det norske Baker- og Konditorlandslaget har 20-årsjubileum i år. Fra de startet opp i 2003 og til i dag, har de på imponerende vis klart å bygge et lag som nå hevder seg i verdenstoppen. Nå er laget for 2023 klart, og de skal konkurrere i hele to internasjonale mesterskap i løpet av høsten.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/det-norske-baker--og-konditorlandslaget-2023 Baker- og konditorlandslaget
      10. Mottar en halv million kroner til videreføring av Smak deg frem

        Landbruks- og matdepartementet tildeler ytterligere 500 000 kroner til videreføring av Smak deg frem - rekrutteringskampanjen for mat- og måltidsbransjen.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/mottar-en-halv-million-kroner-til-videreforing-av-smak-deg-frem
      • Forrige
      • Side 97 av 108
      • 1
      • ...
      • 96
      • 97
      • 98
      • ...
      • 108
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube