-
Strømkrisen for bakeriene
Etter at henvendelser om skyhøye strømpriser begynte å komme fra medlemsbedriftene våre i desember, har vi i BKLF jobbet iherdig for å få politikerne til å agere.
-
Bli med og hjelp barna i Ukraina!
Drømmen om en trygg barndom kan fort bli knust. I løpet av få minutter kan en hel fremtid falle i grus. I Ukraina bor det 7,5 millioner barn. Akkurat nå er alle disse barnas liv og helse truet. Du kan gjøre en forskjell for dem i dag!
-
Workshop om bruk av urkorn, spesialkorn og norsk hvete
Det nyetablerte kompetansesenteret for baker- og konditorfagene på Sørumsand videregående skole er vertskap for tre praktiske workshoper om bruk av urkorn, spesialkorn og norsk hvete som skal holdes i mai-juni i år.
-
Norge på 3.plass i VM i Paris!
Det norske bakerlandslaget vant i dag bronse i VM i Coupe du Monde de la Boulangerie i Paris. Det er første gang det norske laget deltar i det som blir regnet for å være verdens viktigste og mest prestisjetunge konkurranse for bakere.
-
Forhandlingsresultatet på 133 - Baker- og konditoroverenskomsten vedtatt etter uravstemning
Den 20.05.2022 ble det enighet i forhandlingene mellom NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelsarbeiderforbund (NNN).
-
Årets Bakeri 2022 er kåret!
Gratulerer så masse til Stokkøy Bakeri som herved er kåret til Årets Bakeri 2022.
-
Lærlinger på kurs med Cathrine Olsen
Tirsdag denne uken ble det arrangert kurs for lærlinger i Baker- og Konditorbransjens opplæringskontor (BKO). Kurset ble holdt av landslagsutøver Cathrine Olsen, og Sørumsand videregående skole hadde stilt bakeriet til disposisjon.
-
#MerAv - På lag med idretten
Onsdag 24. mars 2021 avholdes webinaret #MerAv - På lag med idretten. Vi setter fokus på hvordan man gjennom idretten kan gjøre det lettere å ta sunnere valg. I tillegg vil det bli presentert to nye #MerAv nyheter.
-
Cerealfagdagen 2021
I 2021 blir Cerealfagdagen avholdt i to omganger. 10. mars arrangerer vi et gratis webinar over to timer, mens vi i oktober satser på igjen å kunne samles i Nofimas lokaler på Ås. Tema for dagene er innovativt, sunt og bærekraftig – muligheter for cerealbransjen.
-
Ny storsatsing på kompetanse
Kompetanseprosjektet «Matindustrien 4.0» ble avsluttet i desember og et nytt 3-årig prosjekt, «FREMtid for kompetanse» er nå i gang.