Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1059 resultater:
      1. Møt Ellen-Christine Timmermann Lendengen

        Ellen – Christine begynte tidlig å interessere seg for matlaging, og spesielt godt likte hun å bake. Da hun var ti år, lagde hun ofte middag - og mye bakverk - til resten av familien.

        https://www.bklf.no/Utdanning/mot-ellen-christine-timmermann-lendengen Yrkesambassadør
      2. Veien til baker- eller konditoryrket

        https://www.bklf.no/Utdanning/veien-til-baker--eller-konditoryrket Andre artikler , Fagutdanning
      3. Spørsmål og svar

        Hvis du har lyst til å bli baker eller konditor, har du sikkert mange spørsmål. Hvordan er jobbmulighetene? Hvordan er hverdagen som baker? Får jeg en sikker jobb som konditor? Heldigvis har vi mange svar.

        https://www.bklf.no/Utdanning/sporsmal-og-svar Andre artikler , Fagutdanning
      4. Solbær- og vaniljeterte med jordbær

        En lekrere og mer velsmakende bær-terte skal du lete lenge etter! Hvem kan vel motstå en slik fristelse på en lys og varm vårdag?

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/solbar--og-vaniljeterte-med-jordbar Andre artikler , Kaker
      5. Scones med litt grovt

        Disse sconesene er fine i matpakken. Det er noe grovt i, de er gode alene, men også med syltetøy eller annet pålegg.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/scones-med-litt-grovt Andre artikler , Brød, Småbakst
      6. Haustbrød med innslag av norske epler, gulrot og frø

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/haustbrod Andre artikler , Brød
      7. Bak surdeigsbrød med Fredrik Lønne

        Dette brødet er et lyst brød som passer til det meste. Jeg liker å kalle dette for et landbrød, fordi det minner om de flotte brødene som Frankrike er så kjent for. Her får du en god skorpe og en myk, litt seig krumme. Er du heldig danner det seg store luftporer inni brødet etter det er bakt.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/bak-surdeigsbrod-med-fredrik-lonne Andre artikler , Brød
      8. Side 5

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/side-5
      9. Briochesnurrer

        Briochesnurrer m/multer, vanilje og ingefær.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/brioche-snurrer Andre artikler
      10. Smuldrepai med rabarbra på grill

        Smuldre pai med rabarbra er en god avslutning på et grillmåltid. Lages på 1 – 2 – 3 og stekes på grillen.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/smuldrepai-med-rabarbra-pa-grill Andre artikler , Kaker, Dessert
      • Forrige
      • Side 103 av 106
      • 1
      • ...
      • 102
      • 103
      • 104
      • 105
      • 106
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube