Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1059 resultater:
      1. Frasier

        Vår versjon av den klassiske franske. Dette er en meget frisk kake, som jeg begynte å lage i mai (siden den passer godt som 17. mai kake). Men det er også en kake jeg ofte har med meg som sommersnack med venner og familie.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/frasier Andre artikler , Dessert
      2. Scones

        Tradisjonell fra Skottland.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/scones Andre artikler , Brød, Småbakst
      3. Müslibar med tranebær og pecannøtter

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/muslibar-med-tranebar-og-pecanotter Andre artikler , Småbakst
      4. Rugbrød med sitron

        Rugbrød er full av sunne fibre som både fyller og metter. I denne oppskriften er du avhengig av å ha surdeig oppe å gå, klar og potent på kjøkkenet, for her er det den vi skal heve brødene med. Sitronen i oppskriften har vi tatt med slik at vi utvider paletten i brødet og får en unik smaksopplevelse.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/rugbrod-med-sitron Andre artikler , Brød
      5. Cookies med havre, tranebær og mørk sjokolade

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/cookies-med-havre-tranebar-og-mork-sjokolade Andre artikler , Småbakst
      6. Side 7

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/side-7
      7. Grovbrød

        Grovbrød er sunt og godt, og gjør du alle forberedelsene dagen i forveien, har du rykende ferske brød til frokosten! La mel og vann få stå alene en stund. Da får du godt, saftig brød.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/grovbrod Andre artikler , Brød
      8. Saftig smørloff

        En skikkelig saftig, god smørloff passer utmerket på rekebordet, eller rett og slett bare med smør på med et glass kald melk til. Her får du oppskriften på en smaksrik loff. Det tar 5 – 6 timer å få til et smaksrikt resultat. Men har du litt dårlig tid, kan du fint doble gjærmengden og halvere modningstiden på deigen. Det blir nok brukbart da også!

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/saftig-smorloff Andre artikler , Brød
      9. Bakerlandslagets byggbrød

        Bygg inneholder de gode betaglukanene som vi bør spise mer av. Om det hørtes avansert ut: det er sunt! Og godt. Byggbrød er et perfekt hverdagsbrød. Yrkesehemmeligheten er tid. Del det opp over to dager og lag fordeig.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/bakerlandslagets-byggbrod Andre artikler , Brød
      10. Konditorlandslagets Mont Blanc

        En fransk klassiker med en frisk smak av sitronkesella, bringebær og italiensk marengs.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/konditorlandslagets-mont-blanc Andre artikler , Kaker, Dessert
      • Forrige
      • Side 104 av 106
      • 1
      • ...
      • 102
      • 103
      • 104
      • 105
      • 106
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube