Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1083 resultater:
      1. Cerealfagdagen webinar 2021

        I 2021 blir Cerealfagdagen avholdt i to omganger. Først ut er et gratis webinar over to timer. I oktober satser vi på å igjen kunne møtes i Nofima sine lokaler på Ås. Tema for dagene er innovativt, sunt og bærekraftig – muligheter for cerealbransjen.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/cerealfagdagen-webinar-2021 Arrangement , Arrangementer
      2. Innføring i tillaging håndbok internkontroll mat

        I dette kurset skal deltagerne få en bedre forståelse av tillaging av håndbok internkontroll mat. Du får en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Kurset er beregnet for ansvarlige for internkontroll i bakeri, konditori, utsalg og andre interesserte.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/innforing-i-tillaging-handbok-internkontroll-mat2 Kurs
      3. Innføring i tillaging håndbok internkontroll mat

        I dette kurset skal deltagerne få en bedre forståelse av tillaging av håndbok internkontroll mat. Du får en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Kurset er beregnet for ansvarlige for internkontroll i bakeri, konditori, utsalg og andre interesserte.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/innforing-i-tillaging-handbok-internkontroll-mat22 Kurs
      4. Sjokoladekurs for lærlinger

        Vil du være med på sjokoladekurs med en utøver fra konditorlandslaget?  På dette kurset skal vi temperere sjokolade og lage ulike smaker og ganacher.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/sjokoladekurs-for-larlinger Kurs
      5. Kurs i digital kommunikasjon og bruk av sosiale medier - For bakerier og konditorier

        Et samfunn i endring - før og etter covid-19. Vi har alle stått i en situasjon med store endringer og omstillinger. Hvordan bruke nye utfordringer til å skape nye muligheter? Behovet for kommunikasjon, informasjon og tilgjengelighet har økt og vil fortsatt være viktig i tiden fremover. På dette kurset vil du få tips til velsmakende kommunikasjon og inspirasjon med faglig påfyll og nyttige tips som du kan ta i bruk direkte etter kurset.

        https://www.bklf.no/Kalender/2021/kurs-i-digital-kommunikasjon-og-bruk-av-sosiale-medier Arrangement
      6. Kurs i sjokoladearbeid

        Kurs i sjokoladearbeid beregnet for elever, lærlinger og svenner.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/kurs-i-sjokolade-17-nov Arrangement
      7. Kurs i kjevlede deiger

        Kurs i kjevlede deiger beregnet for elever, lærlinger og svenner.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/kurs-i-kjevlede-deiger-15-mai Kurs
      8. Kurs i kjevlede deiger

        Kurs i kjevlede deiger beregnet for elever, lærlinger og svenner.

        https://www.bklf.no/Kalender/2020/kurs-i-kjevlede-deiger-10-mars Kurs
      9. Grim Bakeri og konditori AS

        https://www.grimbakeri.no/
      10. Mesterbakeren Sør

        https://www.mesterbakeren.no/
      • Forrige
      • Side 36 av 109
      • 1
      • ...
      • 35
      • 36
      • 37
      • ...
      • 109
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube