-
Cerealfagdagen webinar 2021
I 2021 blir Cerealfagdagen avholdt i to omganger. Først ut er et gratis webinar over to timer. I oktober satser vi på å igjen kunne møtes i Nofima sine lokaler på Ås. Tema for dagene er innovativt, sunt og bærekraftig – muligheter for cerealbransjen.
-
Innføring i tillaging håndbok internkontroll mat
I dette kurset skal deltagerne få en bedre forståelse av tillaging av håndbok internkontroll mat. Du får en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Kurset er beregnet for ansvarlige for internkontroll i bakeri, konditori, utsalg og andre interesserte.
-
Innføring i tillaging håndbok internkontroll mat
I dette kurset skal deltagerne få en bedre forståelse av tillaging av håndbok internkontroll mat. Du får en innføring i avviksrapportering, rutinebeskrivelser, flytskjema og fareanalyse, foruten eksempel på skjema. Kurset er beregnet for ansvarlige for internkontroll i bakeri, konditori, utsalg og andre interesserte.
-
Sjokoladekurs for lærlinger
Vil du være med på sjokoladekurs med en utøver fra konditorlandslaget? På dette kurset skal vi temperere sjokolade og lage ulike smaker og ganacher.
-
Kurs i digital kommunikasjon og bruk av sosiale medier - For bakerier og konditorier
Et samfunn i endring - før og etter covid-19. Vi har alle stått i en situasjon med store endringer og omstillinger. Hvordan bruke nye utfordringer til å skape nye muligheter? Behovet for kommunikasjon, informasjon og tilgjengelighet har økt og vil fortsatt være viktig i tiden fremover. På dette kurset vil du få tips til velsmakende kommunikasjon og inspirasjon med faglig påfyll og nyttige tips som du kan ta i bruk direkte etter kurset.
-
-
-