Nyhetsbrev fra baker- og konditorbransjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt rett i innboksen

Våre nyhetsbrev gir deg innblikk i hva som rører seg innen baker- og konditorfaget akkurat nå. Du får tips om aktuelle arrangementer, innsyn i aktuelle næringspolitiske prosesser, og ikke minst muligheten til å bli kjent med de flotte menneskene som jobber i og for bransjen.

Siste artikler

  1. Baker- og Konditorlandslaget: møt Victoria Gravdal

    Det var tilfeldigheter som førte til at Victoria valgte konditoryrket, men hun har aldri angret på det valget. Nå er hun inne i sitt tredje år på landslaget og drømmer om Coupe du Monde de la Pâtisserie.

  2. Nytt Håndverksbakeri sertifisert

    Lillehammer Bakeri er nylig sertifisert som Håndverksbakeri. Bakeriet ble kåret til Årets Bakeri i 2023. — Eierne Gro-Ewa og Sigurd Owren driver et attraktivt lokalbakeri som har opparbeidet seg et sterkt merkenavn i Lillehammer. I løpet av de tre første årene har de utviklet dette bakeriet til et destinasjonsbakeri som absolutt bør besøkes av flere i bransjen, sier direktør i BKLF Gunnar Bakke.

  3. 40-årsmedalje til 3x Klausen

    Under feiringen av Bakermester Klausens 80-årsjubileum ble det delt ut en spesiell og velfortjent heder: 40-årsmedaljen til Tor, Ben og Pål Klausen.