Nyhetsbrev fra baker- og konditorbransjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt rett i innboksen

Våre nyhetsbrev gir deg innblikk i hva som rører seg innen baker- og konditorfaget akkurat nå. Du får tips om aktuelle arrangementer, innsyn i aktuelle næringspolitiske prosesser, og ikke minst muligheten til å bli kjent med de flotte menneskene som jobber i og for bransjen.

Siste artikler

  1. |

    For Roger ble løsningen fagbrev på jobb

    Mange ufaglærte jobber i bedrifter i Norge, men ved å formalisere kompetanse følger det mange fordeler. Fagbrev på jobb er en mulighet for ufaglærte voksne som ønsker å ta fag- eller svennebrev i yrket sitt.

  2. NHO Mat og Drikke på Arendalsuka

    11.-15. august er det Arendalsuka. NHO Mat og Drikke arrangerer og deltar i flere debatter som tar opp sentrale spørsmål for mat- og drikkenæringens rammevilkår.

  3. Tre finalister klare for Årets Bakeri 2025

    Hele 31 bakerier var i år nominerte til kåringen Årets Bakeri. Etter to kvalifiseringsrunder er tre finalister nå plukket ut til bransjens mest prestisjefulle kåring.