-
Solbær- og vaniljeterte med jordbær
En lekrere og mer velsmakende bær-terte skal du lete lenge etter! Hvem kan vel motstå en slik fristelse på en lys og varm vårdag?
-
Scones med litt grovt
Disse sconesene er fine i matpakken. Det er noe grovt i, de er gode alene, men også med syltetøy eller annet pålegg.
-
Bak surdeigsbrød med Fredrik Lønne
Dette brødet er et lyst brød som passer til det meste. Jeg liker å kalle dette for et landbrød, fordi det minner om de flotte brødene som Frankrike er så kjent for. Her får du en god skorpe og en myk, litt seig krumme. Er du heldig danner det seg store luftporer inni brødet etter det er bakt.
-
-
Smuldrepai med rabarbra på grill
Smuldre pai med rabarbra er en god avslutning på et grillmåltid. Lages på 1 – 2 – 3 og stekes på grillen.
-
Frasier
Vår versjon av den klassiske franske. Dette er en meget frisk kake, som jeg begynte å lage i mai (siden den passer godt som 17. mai kake). Men det er også en kake jeg ofte har med meg som sommersnack med venner og familie.
-