Artikler

Vis filtrering

10 resultater

Type artikkel
Velg område
10 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Kunsten å bygge en bakerovn

  Da Ivar Magnussen skulle bygge bakerovn til Bakstehuset på Ask, brukte han først lang tid på research, før han gikk i gang med det tre måneder lange byggeprosjektet.

 2. Croissanten er mitt favorittprodukt

  30. januar er croissantens dag og vi feirer den selvfølgelig med en perfekt croissant. Det florerer av myter om dette høyt elskede bakverket, og en av dem er at franskmennene spiser croissanter til frokost hver dag. Sannheten er at for de fleste nytes den som frokost i helger og ferier, men det finnes alltid unntak.

 3. Baker Hansens lussekatter

  De tretten første dagene av desember selges det seksti tusen lussekatter i Baker Hansens bakeriutsalg i Oslo, Asker og Bærum. Utfordringen med å rulle alle denne S-formede baksten på toppen av den daglige produksjonen, har de løst på en måte som ikke bare er uvanlig, men også svært hyggelig.

 4. Julebakst på Godt Brød

  Julen nærmer seg, og for bakeriene landet rundt er dette den travleste perioden i året. Noen begynner med julebaksten allerede når sommerferien er slutt, mens andre begynner ikke før desember er like rundt hjørnet.

 5. Verdens brøddag 16.oktober

  16. oktober er verdens brøddag. Dette er en dag som skal skape oppmerksomhet rundt behovet for å skaffe tilstrekkelig og næringsrik mat til alle. Bli med å feire en av verdens viktigste og mest bærekraftige matvare!

 6. Kafé Solros - finalisten med eget småbruk

  Kafé Solros er en av tre finalister til Årets Bakeri 2023. Bakeriet åpnet i mai 2019, da pandemien herjet som verst. De har likevel etablert seg som ett av Bergens mest populære spisesteder. Gründerne slår et slag for småskalaproduksjon og rene råvarer.

 7. Lillehammer bakeri er yngste finalist i Årets Bakeri 2023

  Tre bakerier nådde finalen i Årets Bakeri også i år. Til tross for at de tre bakeriene er svært forskjellige, nådde de finalen fordi de skiller seg ut på en positiv måte. Lillehammer Bakeri er en av finalistene. De åpnet dørene i 2021, etter en lang prosess med planlegging.