Baker- og Konditorlandslaget: møt Sigrid Nather-Aafarli

Publisert

Selv om Sigrid er ny på landslaget har hun allerede god konkurranseerfaring med seg i bagasjen. Hun har alltid likt å bake og gleder seg til å bli inspirert og lære mer.

Det norske baker- og konditorlandslaget representerer bransjens beste og mest dedikerte bakere og konditorer. De kommende ukene skal vi presentere alle landslagsutøverne på våre nettsider, slik at dere kan bli bedre kjent med disse dyktige menneskene.

Med en førsteplass fra fylkesmesterskapet i Trøndelag, en 3. plass i skole-NM og en 3. plass i Rogalandsmesterskapet er Sigrid klar for å trene og delta i nye konkurranser. Til daglig jobber hun hos Kanelsnurren i Bergen.

Hvorfor valgte du å bli konditor/baker?

— Jeg har alltid likt å bake helt siden jeg var liten hvor jeg pleide å bake mye med familien min. 

Hvordan har yrket levd opp til dine forventninger?

— Det har blitt akkurat som jeg trodde det kom til å bli!

Hvilken faglig prestasjon er du mest stolt av?

— Det jeg er mest stolt av er å komme på 3. Plass i skole NM i baking. 

Hva er ditt favorittprodukt?

— Croissant og kardemommebolle

Hva er din favorittråvare?

— Bringebær og lime

 Hvorfor ville du bli med på Landslaget?

— Jeg har blitt med på landslaget for å bli inspirert og lære mer. 

Hva liker du best med å være utøver på landslaget?

— Det jeg liker best er de hyggelige menneskene jeg møter og kunnskapen de har.

Hvordan vil du beskrive "kulturen" på landslaget?

— Jeg vil beskrive kulturen som hyggelig. Alle er snille, har konkurranseinstinkt og er kreative.