Baker- og konditorkonferansen 2026

Publisert

Landbruks- og matminister Nils Kristen Sandtrøen holdt sin første eksterne tale som minister da han åpnet Baker- og Konditorkonferansen på Næringslivets hus i februar 2025. Foto: Solveig Lygre.

17. februar 2026 inviterer BKLF nok en gang baker- og konditorbransjen til årets viktigste møteplass. Hold av datoen allerede nå!

Et fullsatt Næringslivets hus og besøk av landbruks- og matministeren satte rammen for 2025-utgaven av Baker- og Konditorkonferansen. Dagen bød på inspirasjon fra hele bransjen. Fra entreprenørskap og bærekraft, til håndverk, rekruttering og trender i baker- og konditorfaget.

Deltakerne fikk høre om alt fra brød som sanseopplevelse og sosiale medier som salgsverktøy, til hvordan nye teknikker kan skape sunnere produkter uten tilsetningsstoffer. Kombinasjonen av faglig påfyll og god stemning gjorde konferansen til en suksess.

Nå planlegges neste års konferanse. 17. februar 2026 møtes vi igjen i Næringslivets Hus på Majorstuen i Oslo. Rammene er de samme, men vi setter sammen et helt nytt og spennende program.

Hold av datoen allerede nå og bli med på årets viktigste samlingspunkt for hele baker- og konditorbransjen!