Artikkelarkiv

Vis filtrering

316 resultater

Type artikkel
Velg område
316 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Klare for finalen i Årets Bakeri 2024

  Etter to kvalifiseringsrunder, er de tre finalistene til kåringen Årets Bakeri 2024 nå plukket ut. Juryleder i den prestisjefulle kåringen Årets Bakeri, Vigdis Myhre Næsseth (Fossekall), kan fortelle at juryen har hatt en stor jobb med å vurdere de nominerte i årets konkurranse.

 2. Bli kjent med Bakst&Brygghuset

  Øystein Hoff begynte å jobbe i bakeri da han var ti år. Etter mange år i bransjen, kjøpte han Thomsen Bakeri i Åsane, og døpte det om til Bakst&Brygghuset. Å gå tilbake til håndverket syns han var utrolig kjekt.

 3. Resultatet av lønnsforhandlingene i 2024

  Da mange bedrifter etterlyste nøkkeltall for 2024, er disse nå blitt lagd. Her kan du lese hva resultatet av lønnsforhandlingene i 2024 betyr for din bedrift dersom den er bundet av overenskomst 133 for baker- og konditorfagene.

 4. Opplæringskontorenes rolle er avklart

  I arbeidet med ny opplæringslov og forskrift til denne har det vært mye usikkerhet knyttet til opplæringskontorenes fremtidige rolle i fag- og yrkesopplæringen. Endelig avklaring kom først når den nye forskriften ble offentliggjort 3. juni.

 5. Kunstig intelligens - en hype, revolusjon eller evolusjon?

  I dagens verden, der teknologi stadig revolusjonerer ulike bransjer, har også aktører i bakeribransjen omfavnet potensialet til kunstig intelligens (AI) for å forbedre effektiviteten og kvaliteten på produksjonsprosessen.

 6. Den nye presidenten ser lyst på fremtiden

  Generalforsamlingen i Baker- og Konditorbransjens Landsforening har valgt Carl Fredrik Samson til sin nye president. Den nye presidenten har en visjon om å få bakeriene til å stå enda mer sammen for å møte utfordringene bransjen står ovenfor.

 7. Viktoria tok Swiss Grand Diploma - tilfeldig at det ble konditorfaget

  Viktoria Støtvig Dobbinga mottok BKLFs utdannings-stipend i 2023. Stipendet skulle dekke deler av kostnadene da hun tok Swiss Grand Diploma i Pastry and Chocolate Art ved Culinary Arts Academy i Sveits. I dag jobber Viktoria hos Craig Alibone Pâtisserie & Champagneria, der hun blant annet lager lekre franske kaker.