Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1120 resultater:
      1. Kevin Macleod

        Kevin Macleod er utøver på bakerlandslaget 2022. Til daglig jobber han hos The ODD bakery, der han også er medeier.

        https://www.bklf.no/baker--og-konditorlandslaget/artikler/arkiverte/kevin-macleod Baker- og konditorlandslaget
      2. Marthe Kilen

        Marthe Kilen er kaptein på konditorlandslaget 2022. Til daglig jobber hun hos Fru neliK AS som hun selv eier.

        https://www.bklf.no/baker--og-konditorlandslaget/artikler/arkiverte/marthe-kilen Baker- og konditorlandslaget
      3. Valrhona

        https://www.valrhona.com/en Baker- og konditorlandslaget
      4. Bransjetur med BKLF og Din Baker 17.–20. april 2026.

        Vi har gleden av å fortelle at neste års tur går til vakre Cascais i Portugal! Hold av datoene, mer informasjon kommer.

        https://www.bklf.no/Kalender/2026/bransjetur-med-bklf-og-din-baker-17.20.-april-2026 Arrangement
      5. Baker- og Konditorkonferansen

        Velkommen til årets viktigste møteplass! En dag fylt med spennende foredragsholdere, inspirasjon og gode bransjekolleger.

        https://www.bklf.no/Kalender/2026/baker--og-konditorkonferansen2 Arrangement
      6. Landskonferansen for restaurant- og matfag 2026

        Hvordan ser fremtidens kompetanse ut i mat- og måltidsbransjen? Hvordan bruke KI, automasjon og digitale verktøy i opplæringen? Hvordan organisere fagopplæringen i en ny tid?

        https://www.bklf.no/Kalender/2026/landskonferansen-for-restaurant--og-matfag-2026 Arrangement
      7. Butikksamling for butikkledere

        Din Baker inviterer medlemmer til butikksamling med fokus på butikkdrift, ledelse og markedsføring.

        https://www.bklf.no/Kalender/2025/butikksamling-for-butikkledere Kurs, Arrangement
      8. Cerealfagdagen 2025: Norsk, sunt og bærekraftig

        Mer norsk matkorn er et tema høyt på agendaen. Vi vil også løfte tema ved å presentere det seneste fra forskningen, Matkornpartnerskapet og bakerienes nye satsinger. Samtidig spiser folk mindre brød enn tidligere. Vi får innsikt i hva som gjøres for å stoppe denne nedgangen.

        https://www.bklf.no/Kalender/2025/cerealfagdagen Arrangement
      9. Cerealfagdagen

        13. mars inviterer vi sammen med Nofima til Cerealfagdagen 2024. Dagen vil være en ypperlig arena for både å samle ny kunnskap og mingle med andre i bransjen.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/cerealfagdagen Arrangement
      10. Ambiente - Messe Frankfurt

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/ambiente---messe-frankfurt Arrangement
      • Forrige
      • Side 8 av 112
      • 1
      • ...
      • 7
      • 8
      • 9
      • ...
      • 112
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube