Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1086 resultater:
      1. Butikksamling for butikkledere

        Din Baker inviterer medlemmer til butikksamling med fokus på butikkdrift, ledelse og markedsføring.

        https://www.bklf.no/Kalender/2025/butikksamling-for-butikkledere Kurs, Arrangement
      2. Cerealfagdagen 2025: Norsk, sunt og bærekraftig

        Mer norsk matkorn er et tema høyt på agendaen. Vi vil også løfte tema ved å presentere det seneste fra forskningen, Matkornpartnerskapet og bakerienes nye satsinger. Samtidig spiser folk mindre brød enn tidligere. Vi får innsikt i hva som gjøres for å stoppe denne nedgangen.

        https://www.bklf.no/Kalender/2025/cerealfagdagen Arrangement
      3. Cerealfagdagen

        13. mars inviterer vi sammen med Nofima til Cerealfagdagen 2024. Dagen vil være en ypperlig arena for både å samle ny kunnskap og mingle med andre i bransjen.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/cerealfagdagen Arrangement
      4. Ambiente - Messe Frankfurt

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/ambiente---messe-frankfurt Arrangement
      5. Reiselivsmessen ITB Berlin

        Internasjonale aktører innen turisme og reiseliv samles årlig på den største reisemessen - ITB Berlin.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/reiselivsmessen-itb-berlin Arrangement
      6. INTERNORGA

        Den ledende varemessen for reise- og resturantbransjen. Her får du spennende foredrag og møter en rekke utstillere.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/internorga Arrangement
      7. Iba-messen 2023

        Iba er verdens største messe for baker- og konditorbransjen. Normalt blir messen arrangert hvert tredje år, men i oktober arrangeres Iba for første gang siden 2018.

        https://www.bklf.no/Kalender/2023/iba
      8. Generalforsamling

        Etter å ha arrangert generalforsamlingen digitalt gjennom pandemien, er det endelig tid for Baker- og Konditorbransjens Landsforening å møtes til en fysisk generalforsamling med lunsj og faglig påfyll.

        https://www.bklf.no/Kalender/2023/generalforsamling-2023
      9. Merking av baker- og konditorvarer

        I dette kurset vil deltagerne få en gjennomgang av hvordan man skal merke matvarer på en måte som gjør at produktene til enhver tid tilfredsstiller gjeldende regelverk for næringsdeklarasjon og allergimerking.

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/merking-av-baker--og-konditorvarer Kurs
      10. Brødbaking med Baker- og Konditorakademiet - for lærlinger

        Har du lyst til å dykke dypere i ulike bakeprosesser, bake med ulike melsorter og se hvordan det påvirker sluttresultatet? Her skal vi bake med både surdeig og andre fordeiger, se på reseptoppsetting og bli kjent med ulike konsistenser.

        https://www.bklf.no/Kalender/2022/brodbaking-med-baker--og-konditorakademiet Kurs
      • Forrige
      • Side 8 av 109
      • 1
      • ...
      • 7
      • 8
      • 9
      • ...
      • 109
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube