-
Butikksamling for butikkledere
Din Baker inviterer medlemmer til butikksamling med fokus på butikkdrift, ledelse og markedsføring.
-
Cerealfagdagen 2025: Norsk, sunt og bærekraftig
Mer norsk matkorn er et tema høyt på agendaen. Vi vil også løfte tema ved å presentere det seneste fra forskningen, Matkornpartnerskapet og bakerienes nye satsinger. Samtidig spiser folk mindre brød enn tidligere. Vi får innsikt i hva som gjøres for å stoppe denne nedgangen.
-
Cerealfagdagen
13. mars inviterer vi sammen med Nofima til Cerealfagdagen 2024. Dagen vil være en ypperlig arena for både å samle ny kunnskap og mingle med andre i bransjen.
-
Reiselivsmessen ITB Berlin
Internasjonale aktører innen turisme og reiseliv samles årlig på den største reisemessen - ITB Berlin.
-
INTERNORGA
Den ledende varemessen for reise- og resturantbransjen. Her får du spennende foredrag og møter en rekke utstillere.
-
Iba-messen 2023
Iba er verdens største messe for baker- og konditorbransjen. Normalt blir messen arrangert hvert tredje år, men i oktober arrangeres Iba for første gang siden 2018.
-
Generalforsamling
Etter å ha arrangert generalforsamlingen digitalt gjennom pandemien, er det endelig tid for Baker- og Konditorbransjens Landsforening å møtes til en fysisk generalforsamling med lunsj og faglig påfyll.
-
Merking av baker- og konditorvarer
I dette kurset vil deltagerne få en gjennomgang av hvordan man skal merke matvarer på en måte som gjør at produktene til enhver tid tilfredsstiller gjeldende regelverk for næringsdeklarasjon og allergimerking.
-
Brødbaking med Baker- og Konditorakademiet - for lærlinger
Har du lyst til å dykke dypere i ulike bakeprosesser, bake med ulike melsorter og se hvordan det påvirker sluttresultatet? Her skal vi bake med både surdeig og andre fordeiger, se på reseptoppsetting og bli kjent med ulike konsistenser.