Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1086 resultater:
      1. Sparer strøm etter energikartlegging

        Da strømprisene skjøt i været i 2021, ble bakerbransjen hardt rammet. En energikrevende produksjon førte til at mange bakerier fikk så høye strømregninger at de slet med å få det til å gå rundt. Bakermester Klausen på Krokstadelva har nå funnet en løsning for å redusere energiforbruket i bakeriet.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/sparer-strom-etter-energikartlegging Nyhet
      2. Drømmer om sitt eget lille sted

        Trude Beate Brendehaug er utnevnt til bransjeambassadør for den norske baker- og konditorbransjen. Hun er utdannet både baker og konditor, og gjennom sine syv år på Baker- og Konditorlandslaget har Trude Beate vunnet medalje i tre internasjonale mesterskap! Nå er bronsevinneren fra Coupe du Monde de la Boulangerie i tenkeboksen.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/drommer-om-sitt-eget-lille-sted Baker og Konditor
      3. Nye fordypningskurs i fagfornyelsen baker og konditor

        Baker- og Konditorakademiet har nå satt sammen et nytt kurs for lærere på baker- og konditorlinjen på videregående skole. Kurset vil bli tilbudt til alle yrkesfaglærere som underviser på vg1 matfag og vg2 baker og konditor.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nye-fordypningskurs-i-fagfornyelsen-baker-og-konditor Fagutdanning
      4. Vil du bli en av Norges fremste bakere eller konditorer?

        Baker- og Konditorlandslaget søker utøvere til 2025. Fagfolk med stor interesse for faget, og som har stor arbeidskapasitet, oppfordres til å søke.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/vil-du-bli-en-av-norges-fremste-bakere-eller-konditorer Baker- og konditorlandslaget
      5. NM Årets Baker er i gang

        Klokka åtte i dag var de i gang, de tre bakerne som skal konkurrere om å bli Årets Baker 2024. Det er stor spenning rundt hvem som går av med seieren i det første norgesmesterskapet i baking siden 2018.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/nm-arets-baker-er-i-gang Arrangementer
      6. Konkurranse gir meg en litt sånn vond godfølelse

        Norges beste baker skal kåres 18. april, og Philip Therkildsen er en av tre som er trukket ut til å være med å konkurrere om å bli Årets Baker 2024. Han har vunnet Rogalandsmesterskapet to år på rad, og er veldig glad i konkurranser.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/konkurranse-gir-meg-en-litt-sann-vond-godfolelse Arrangementer
      7. Dette er Baker- og Konditorlandslaget 2024

        Siden det norske Baker- og Konditorlandslaget ble etablert for vel 20 år siden, har de gradvis bygget et lag som nå er med å hevde seg i verdenstoppen. I år skal både bakerne og konditorene konkurrere i Nordic Bakery- and Pastry Cup.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/dette-er-baker--og-konditorlandslaget-2024 Baker- og konditorlandslaget
      8. Pengestøtte til tiltak som reduserer sykefravær og frafall

        Nå er det åpnet for at alle bedrifter kan søke økonomisk støtte til tiltak som er nøye utprøvd av IA-bransjeprogrammet for næringsmiddelindustrien.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/pengestotte-til-tiltak-som-reduserer-sykefravar-og-frafall Nyhet
      9. En god lærebedrift må satse på lærlingene

        Jonas Kvale Støstad gikk opp til svenneprøven 18.-19. juni, og bransjen har fått en ny bakersvenn. Jonas har gått læretiden ved Nærbakst AS.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/en-god-larebedrift-ma-satse-pa-larlingene Fagutdanning
      10. Webinar: Ny opplæringslov og krav til bedrifter og opplæringskontor

        BKLF inviterer til månedlige frokost-webinarer for våre medlemmer hvor vi vil løfte frem aktuelle temaer for bransjen. Første webinar har den nye opplæringsloven som tema. Logg deg inn i medlemsportalen for å få tilgang til Teams-lenken.

        https://www.bklf.no/Kalender/2024/webinar-ny-opplaringslov-og-krav-til-bedrifter-og-opplaringskontor Kurs
      • Forrige
      • Side 34 av 109
      • 1
      • ...
      • 33
      • 34
      • 35
      • ...
      • 109
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube