-
Tre finalister klare for Årets Bakeri 2025
Hele 31 bakerier var i år nominerte til kåringen Årets Bakeri. Etter to kvalifiseringsrunder er tre finalister nå plukket ut til bransjens mest prestisjefulle kåring.
-
I rute til Nordic Bakery Cup
Om mindre enn to måneder er det klart for Nordic Bakery Cup. Siden januar har det Norske bakerlandslaget trent målrettet mot turneringen, hvor fire av de fem nordiske landene deltar.
-
Møt rekruttene på Baker- og konditorlandslaget
Her får du hilse på de tre bakerrekruttene: Olve, Oscar og Thea. Som rekrutt på landslaget får du mulighet til å jobbe med og lære av de flinkeste i landet.
-
Disse er nominerte til Årets Bakeri 2025
Nominasjonene til kåringen Årets Bakeri har i år vært rekordhøy. Etter en runde med prekvalifisering, er 15 bakerier klare for andre runde.
-
— Graden av bearbeiding sier ikke nok
Debatten om ultraprosessert mat og kostråd har gått høyt etter at de nye norske kostrådene ikke omtaler begrepet. Helsedirektoratet slår fast at den samlede næringssammensetningen er viktigere enn graden av bearbeiding.
-
Baker- og Konditorlandslaget: møt Viktoria S. Dobbinga
Det var en sommerjobb i et bakeri som vekket Viktoria S. Dobbingas interesse for konditorfaget. Nå drømmer hun om å ta en pallplass med landslaget.
-
Regjeringen forbyr markedsføring av usunn mat mot barn
NHO Mat og Drikke er kritiske til den nye forskriften og mener den er både uklar og mangelfull.
-
Nytt Håndverksbakeri sertifisert
Baker Kristiansen AS er nylig sertifisert som Håndverksbakeri og er dermed tildelt bransjeforeningens eget håndverksbakeri-merke. — Baker Kristiansen AS er godkjent lærebedrift og har en stor andel faglært personale i produksjonen. De bruker norske råvarer og leverer et godt kvalitetshåndverk til sine kunder. Kjempeflott bedrift og flotte folk, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.
-
Vaffeldagen
25. mars er vaffelens dag. Og det må selvsagt feires med noen sprø fristelser til kveldskosen. Her får du tre deilige oppskrifter fra landslaget.
-
Prisdryss på #MerAv-seminar
#MerAv-seminaret på Umami Arena var fylt med inspirerende foredrag både fra helsemyndigheter, forskning og aktører fra matbransjen som jobber med å få nordmenn til å spise #MerAv grovt, grønt og blått.