Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1086 resultater:
      1. Tre finalister klare for Årets Bakeri 2025

        Hele 31 bakerier var i år nominerte til kåringen Årets Bakeri. Etter to kvalifiseringsrunder er tre finalister nå plukket ut til bransjens mest prestisjefulle kåring.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/tre-finalister-klare-for-arets-bakeri-2025 Nyhet
      2. I rute til Nordic Bakery Cup

        Om mindre enn to måneder er det klart for Nordic Bakery Cup. Siden januar har det Norske bakerlandslaget trent målrettet mot turneringen, hvor fire av de fem nordiske landene deltar.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/i-rute-til-nordic-bakery-cup Baker- og konditorlandslaget
      3. Møt rekruttene på Baker- og konditorlandslaget

        Her får du hilse på de tre bakerrekruttene: Olve, Oscar og Thea.  Som rekrutt på landslaget får du mulighet til å jobbe med og lære av de flinkeste i landet.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/mot-rekruttene-pa-bakerlandslaget Nyhet , Baker- og konditorlandslaget
      4. Disse er nominerte til Årets Bakeri 2025

        Nominasjonene til kåringen Årets Bakeri har i år vært rekordhøy. Etter en runde med prekvalifisering, er 15 bakerier klare for andre runde.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/disse-er-nominerte-til-arets-bakeri-2025
      5. — Graden av bearbeiding sier ikke nok

        Debatten om ultraprosessert mat og kostråd har gått høyt etter at de nye norske kostrådene ikke omtaler begrepet. Helsedirektoratet slår fast at den samlede næringssammensetningen er viktigere enn graden av bearbeiding.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/-graden-av-bearbeiding-sier-ikke-nok Nyhet , Tall og fakta, Helse og kosthold
      6. Baker- og Konditorlandslaget: møt Viktoria S. Dobbinga

        Det var en sommerjobb i et bakeri som vekket Viktoria S. Dobbingas interesse for konditorfaget. Nå drømmer hun om å ta en pallplass med landslaget.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/baker--og-konditorlandslaget-mot-viktoria-s.-dobbinga Nyhet , Baker- og konditorlandslaget
      7. Regjeringen forbyr markedsføring av usunn mat mot barn

        NHO Mat og Drikke er kritiske til den nye forskriften og mener den er både uklar og mangelfull.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/regjeringen-forbyr-markedsforing-av-usunn-mat-mot-barn Nyhet , Politikk og myndighetskontakt, Helse og kosthold
      8. Nytt Håndverksbakeri sertifisert

        Baker Kristiansen AS er nylig sertifisert som Håndverksbakeri og er dermed tildelt bransjeforeningens eget håndverksbakeri-merke. — Baker Kristiansen AS er godkjent lærebedrift og har en stor andel faglært personale i produksjonen. De bruker norske råvarer og leverer et godt kvalitetshåndverk til sine kunder. Kjempeflott bedrift og flotte folk, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/nytt-handverksbakeri-sertifisert2 Nyhet
      9. Vaffeldagen

        25. mars er vaffelens dag. Og det må selvsagt feires med noen sprø fristelser til kveldskosen. Her får du tre deilige oppskrifter fra landslaget.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/vaffeldagen Nyhet , Inspirasjon
      10. Prisdryss på #MerAv-seminar

        #MerAv-seminaret på Umami Arena var fylt med inspirerende foredrag både fra helsemyndigheter, forskning og aktører fra matbransjen som jobber med å få nordmenn til å spise #MerAv grovt, grønt og blått.

        https://www.bklf.no/artikler/2025/prisdryss-pa-merav-seminar Arrangementer
      • Forrige
      • Side 28 av 109
      • 1
      • ...
      • 27
      • 28
      • 29
      • ...
      • 109
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube