Bransjekalender

6 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
6 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Generalforsamling

  Etter å ha arrangert generalforsamlingen digitalt gjennom pandemien, er det endelig tid for Baker- og Konditorbransjens Landsforening å møtes til en fysisk generalforsamling med lunsj og faglig påfyll.

 2. Medlemstur og bakerisafari med Svenneklubben

  Svenneklubben arrangerer også i år en medlemstur og bakerisafari. Denne gang går turen til Oslo, og det blir som alltid lagt opp til både sosiale og faglige innslag.

 3. 125-årsjubileum

  I år feirer Baker- og Konditorbransjens Landsforening 125 år, og i den forbindelse skal vi arrangere en stor festmiddag på Grand Hotel i Oslo den 9. september. Hold av datoen!

 4. ,

  Nordic Bakery Cup

  I september er det klart for Nordic Bakery Cup 2023 i Weinheim, Tyskland. Det norske laget er tittelforsvarer, og det er en oppgave de tar seriøst.

 5. Møllerens inspirasjonsdag

  Norgesmøllene inviterer årlig kunder og samarbeidspartnere til Møllerens Inspirasjonsdag. Første del av dagen er en konferanse med bidrag fra utvalgte forelesere fra høyskoler, universiteter, trend- og markedsforskning og næringsliv. På kvelden er det festmiddag med underholdning og utdeling av Møllerens Inspirasjonspris.

 6. Iba-messen 2023

  Iba er verdens største messe for baker- og konditorbransjen. Normalt blir messen arrangert hvert tredje år, men i oktober arrangeres Iba for første gang siden 2018.