Nå kan dere melde dere på NM -Sunn mat i farta

Publisert

NM Sunn Mat i farta er en konkurranse for alle som serverer og tilbyr mat til folk i farta. Konkurransen skal inspirere og bidra til at det blir lettere for folk å velge sunnere og mer næringsrik mat når de er «på farta».

Konkurransen arrangeres for andre gang, og det er Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF), Sjømat Norge og Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) som sammen arrangerer NM - Sunn mat i farta, som i år vil ha en ny innretning.

I samarbeid med ledelsen i små og store virksomheter landet over, ønsker vi gjennom selskapene å motivere de ansatte i til å bidra til gode ideer for hvordan virksomhetene kan servere mer sunn og smakfull mat som inneholder det vi bør spise #MerAv. 

De ansatte kjenner sine kunder bedre enn noen andre og de kjenner rammebetingelsene på sitt arbeidssted. I 2023 er det derfor de ansatte som skal sende inn forslag til retter som de tror passer godt til deres kundesegment og som ville vært mulig å selge på sitt arbeidssted. Rettene skal bestå av sjømat, grove kornprodukter og grønt. Det er virksomhetene som melder sin interesse for å delta og som oppfordrer sine ansatte til bli med i konkurransen.

Er du ansatt og har lyst å gjøre bedriften/kjeden oppmerksom på dette, eller jobber du i administrasjonen og syns dette høres interessant ut? Meld din interesse  eller send en epost til iselin@frukt.no.