BKLF feirer 125 års-jubileum i 2023

Publisert

Baker- og Konditorbransjens Landsforening fyller 125 år til neste år, og det skal selvsagt feires. I anledning jubileet vil vi blant annet invitere til festmiddag på Grand Hotel i Oslo i september.

Siden Bagermesternes Landsorganisasjon ble etablert i 1898, har det skjedd store omveltninger i både bransjen og bransjeforeningen. Gjennom jubileumsåret 2023 skal vi presentere historiske øyeblikk på nettsidene våre bakerkonditor.no og i bladet Baker&Konditor. Sistnevnte har vi for øvrig tatt tilbake til BKLF, og bransjebladet vil få en gjennomgående oppgradering fra og med neste nummer. Det "nye" bladet kommer i februar, og her har dere har mye å glede dere til!

I anledning jubileet har vi også digitalisert alle tidligere utgaver av Baker&Konditor, så her kan dere lese om hva som har skjedd i bransjen helt tilbake til 1905 Dette vil bli gjort tilgjengelig for alle en gang ut på nyåret.

Jubileumsmiddagen finner sted på Grand hotel den 9. september, og vi gleder oss til å feire med kollegaer fra hele bransjen. Vi har bestilt 350 plasser, og invitasjonene blir sendt ut en gang på nyåret. Så hold av datoen, dette vil du ikke gå glipp av!