Arkiv Småbakst

Vis filtrering

45 resultater

Type artikkel
Velg område
45 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Konditorlandslagets Madeleines

  I Frankrike er Madeleines nærmest like vanlig som boller i Norge. De gode småkakene er formet som små skjell, og får en frisk smak fra sitronen. Pass på å ikke piske for hardt, rør bare inn, da blir det topp!

 2. Konditorlandslagetslagets makroner

  Fargerike, franske og fantastisk gode: Makroner smaker like godt som de er dekorative på kakefatet. Og det er slettes ikke vanskelig å lage dem selv heller. Du kan smake til makronene med ønsket farge, fyll og syltetøy for å sette ditt eget preg på dem. For sprø makroner: pass på under pisking, ha i sukker sakte. Det er samme fremgangsmåte som for marengs.

 3. Vafler med havregryn

  Dette er manges favoritt, men det er en kunst å lage vafler også. De er forbundet med tilstelninger og fest, men er like gode til hverdags! La røren få svelle. Da får den luftighet og utvikler smak.

 4. Speltmuffins

  Få ting beigeistrer mer en deilige, luftige muffins. Og få ting er like enkelt å lage, dersom man bare gjør ting i riktig rekkefølge. Speltmuffins er dessuten nydelig godt! Vil du begeistre til både hverdags og fest? Da går du for speltmuffins. Grov blanding er trikset! Ikke finpisk, gi luft!

 5. Pjalt

  Deilige, tykke lefser er godt. Disse kan godt også akkompagneres med syltetøy. Nam! Ikke vær redd for hornsaltet. Det lukter sterkt, men bidrar til heving og struktur.

 6. Vaniljekrem

  Vaniljekrem er søtt og godt, og går naturlig inn i mange bakverk. Her lager vi en vaniljekrem som skal fylles i vannbakkels, men du kan fylle den i mye annet. Og følger du oppskriften til punkt og prikke, vil du garantert lykkes!

 7. Vannbakkels

  Vannbakkels er kjempegodt og kan fylles med så mangt, for eksempel vaniljekrem eller rørt syltetøy. Eller begge deler. Og om du er påpasselig med fremgangsmåten, er det lettere å få det til. Lykke til!