Arkiv Brød

Vis filtrering

36 resultater

Type artikkel
Velg område
36 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Baguettar

  Nydelege og sprø baguettar som passar til det meste. Som med mye gjærbakst er tid viktig. Til til å hvile og heve. Da blir det bra.

 2. Coachens Focaccia

  Enten du skal ha grillfest eller middagsselskap, passer det godt med focaccia. For luftig resultat, bruk bakerens hemmelighet: Skålding. Og pass på å heve godt!

 3. Bakerlandslagets rugbrød

  Rug gir en fyldig og saftig smak, og gir en lenger holdbarhet til brødet. Perfekt for ukens matpakker. For best mulig smak - bruk tid! Til gjengjeld får du saftige, luftige brød. Planlegg godt og gi deigen masse hvile

 4. Bakerlandslagets byggbrød

  Bygg inneholder de gode betaglukanene som vi bør spise mer av. Om det hørtes avansert ut: det er sunt! Og godt. Byggbrød er et perfekt hverdagsbrød. Yrkesehemmeligheten er tid. Del det opp over to dager og lag fordeig.

 5. Speltmuffins

  Få ting beigeistrer mer en deilige, luftige muffins. Og få ting er like enkelt å lage, dersom man bare gjør ting i riktig rekkefølge. Speltmuffins er dessuten nydelig godt! Vil du begeistre til både hverdags og fest? Da går du for speltmuffins. Grov blanding er trikset! Ikke finpisk, gi luft!

 6. Saftig smørloff

  En skikkelig saftig, god smørloff passer utmerket på rekebordet, eller rett og slett bare med smør på med et glass kald melk til. Her får du oppskriften på en smaksrik loff. Det tar 5 – 6 timer å få til et smaksrikt resultat. Men har du litt dårlig tid, kan du fint doble gjærmengden og halvere modningstiden på deigen. Det blir nok brukbart da også!