Baker- og Konditorkonferansen

Velkommen til årets viktigste møteplass! En dag fylt med spennende foredragsholdere, inspirasjon og gode bransjekolleger.
Foreløpig program
10.00-10.30: Registrering og mingling
10.30: Velkommen ved Landbruks- og Matminister Nils Kristian Sandtrøen
10.35-11.35: Skaperkraft
Innlegg fra vinneren av Årets bakeri 2025, landslagsbaker Umid Fotikh og Theo Romer fra Encore Oslo.
11.35-12.20: Lunsj
12.20-13.20: Arbeidskraft
Innlegg om BakerKonditorCampus, rekruttering og kompetansebehov i bransjen, og Velg Mat-prosjektet.
13.20-13.40: Pause
13.40-14.30: Bærekraft
Innlegg fra Anders Nordstad og Christopher Sjuve
14.30-14.50: Pause
14.50-15.30: Bærekraft forts.
Innlegg om Matkornpartnerskapet og lokale håndverksbakerier
15.30-15.40: Oppsummering og avslutning