Landskonferansen for restaurant- og matfag 2026

Hvordan ser fremtidens kompetanse ut i mat- og måltidsbransjen? Hvordan bruke KI, automasjon og digitale verktøy i opplæringen? Hvordan organisere fagopplæringen i en ny tid?
Fagopplæring i en ny tid
5. og 6. februar 2026 samler vi alle som er opptatt av utdanning og rekruttering til mat- og måltidsbransjen for kunnskapsdeling, inspirasjon og nettverksbygging i matbyen Stavanger.
Konferansens hovedtema:
- Kompetansebehov i endring
- Teknologi i fagopplæringen
- Arbeidskraft og beredskap
Programmet er under utarbeidelse, men blir innenfor følgende rammer:
5. februar
Faglige innlegg med påfølgende middag og nettverksbygging på Radisson Blu Atlantic Hotel.
6. februar
Ekskursjon og erfaringsdeling hos lokale bransjevirksomheter etterfulgt av et inspirerende besøk på Jåttå videregående skole hvor Tine Matcup og Asko Servering Norgescup arrangeres.
Konferansen passer for alle som er opptatt av rekruttering til mat- og måltidsbransjen. Mer informasjon og påmelding kommer snart, men hold av dagene allerede nå.
Arrangører:
FORM (Foreningen for opplæringskontorene i restaurant- og matfag), Norske kokkers landsforening, NNN (Norsk nærings- og nytelsesmiddelarbeiderforbund), Felleforbundet, Virke, NHO Service og Handel, NHO Reiseliv og NHO Mat og Drikke.