Jakter nye talenter for 2024

Publisert

Bakerlaget etter premieutdeling Coupe du Monde de la Boulangerie 2022

Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen

Baker- og Konditorlandslaget skal delta i flere viktige konkurranser i 2024, og er nå på jakt etter nye talenter. Vi har behov for å utvide både bakerlaget og konditorlaget.

Baker- og Konditorlandslaget representerer noen av bransjens beste bakere og konditorer. Alle landslagsutøverne står til daglig i jobber som krever full innsats, men for å bli enda bedre på det de allerede er veldig gode på, trener de likevel flere timer i uken. En gang i måneden møtes de for å lære av hverandre og perfeksjonere sine ferdigheter til konkurranser.

Etter en formidabel bronsemedalje i Coupe du Monde de la Boulangerie, har det åpnet seg flere spennende muligheter og konkurranser for Baker og konditorlandslaget. Vi har mange spennende planer for 2024 og vi trenger nå å styrke både baker- og konditorlaget med rekrutter og utøvere.

Landslaget søker konditorer med stor faginteresse og noe konkurranseerfaring. Det er ønskelig at søkere kan sjokolade og showpiece. Det er også et stort ønske om noen som er flink på is. Litt konkurranseerfaring er det en fordel, men ikke et krav.

Bakerlaget har fått invitasjoner til konkurranser over hele verden. Laget er sterkt og sammensveiset, men trenger flere utøvere og rekrutter for å kunne delta i flere konkurranser. Litt konkurranseerfaring er det en fordel, men ikke et krav.

Brenner du for faget ditt, og ønsker å utvikle deg sammen med dyktige likesinnede? Er du vår nye rekrutt eller utøver? Eller kjenner du en baker eller konditor med godt faglig nivå og stor interesse? Om du bare vil slå av en prat og få litt mer informasjon om hva vi gjør og hvilke planer vi har for lagene fremover, så ikke nøl med å ta kontakt med Gunnar Bakke på tlf. 970 19 591 eller e-post gunnar@bakerkonditor.no