Gå ikke glipp av årets store jubileumsfest!

Publisert

Baker- og Konditorbransjens Landsforening inviterer hele bransjen til jubileumsfest på Grand Hotel i Oslo den 9. september 2023

Baker- og konditorbransjens Landsforening fyller 125 år, og har med det gleden av å invitere hele bransjen til en festlig markering i hovedstaden.

Påmeldingen er nå åpen for alle. Både bedriftsmedlemmer, personlige medlemmer, tillitsvalgte, sponsorer, samarbeidspartnere fra inn- og utland, yrkesfaglærere og alle som driver bakerivirksomhet er hjertelig velkommen til å melde seg på til jubileet.

Det blir underholdning, musikk, aperitiff, treretters jubileumsmiddag og program med utdeling av bransjens utmerkelser og kåring av Årets Bakeri 2023. Dette er unik mulighet til å bli kjent med nye i bransjen eller å treffe gamle kjente.

Vi håper du vil prioritere å bli med på fest og feire denne dagen med oss og hyggelige bransjekollega.

Meld deg på i dag!

Vi har inngått en avtale om rabatter med Grand Hotel og Scandic, så om du trenger overnatting kan du benytte deg av disse.

Trenger du hjelp med eller har spørsmål om din registrering, ta kontakt med registrering@npg.no eller send e-post til gunnar@bakerkonditor.no

Vi gleder å se deg på jubileumsfesten!