Baker- og konditorkonferansen 2023

Program

Program

10.00 –10.10 Velkommen v/ Ole John Berntsen, president BKLF
10.10 –10.30 Preparing for a National Championship v/ sølv-vinner, Årets konditor 2023, Pascal Monét, Grand Hotel
10.30 –10.50 Korn for jord og mennesker –hva er motivasjonen bak satsingen v/ Kjersti Gravningen, Sigdal Mølle
10.50 –11.10 Hvordan har vi jobbet med utvikling av lærlinger v/ Morten Carlsen, Condelica
11.10 –11.30 Unikt samarbeid mellom bonde og baker v/ Trude Bergundhaugen, Baker Kristiansen og Heidi Hemstad, Ousdal gård
11.30 –11.45 Kvalitet og samfunnsansvar i alle ledd v/Årets Bakeri 2022, Ingrid Langklopp, Stokkøya Bakeri
11.45 –12.00 Hart Bageri–Å bage med hjerte v/ CEO, Jesper Broderesen og COO Creative Director, Talia Richard-Carvajal, Hart Bageri