Velkommen til bransjetur med BKLF og Din Baker

Publisert

Under planlegging av Din Baker-tur og BKLF’s fagkonferanse, viste det seg at vi begge skulle til København våren 2023. Vi har derfor funnet ut at dette er en fin anledning til å arrangere en samlet bransjetur.

Hotellet Scandic Spectrum ligger svært sentralt ved en av Københavns "kanaler".

Bransjeturen blir fra 20. – 24. april. Vi reiser med DFDS fra Vippetangen i Oslo torsdag den 20. april, og ankommer København fredag den 21. april. Ved ankomst blir vi hentet av en kanalbåt, og får en guidet tur på Københavns "kanaler" frem til Scandic Spectrum hotell, hvor vi skal overnatte fra fredag den 21. til søndag den 23. april. Her vil også fagkonferanse finne sted lørdag 22. april fra kl. 10.00 – kl. 12.00. Returen til Norge går også med DFDS. Det blir avreise fra København søndag den 23. april, og båten ankommer Oslo den 24. april ca. kl. 10.00.

Program og påmeldingslenke kommer over jul. Kort fortalt vil programmet inneholde blant annet faglige møter, messe med leverandører, leverandøraften på håndplukkede restauranter, festmiddag på den Sorte Diamant, bakeribesøk og egentid. Med andre ord, dette blir en tur du ikke vil gå glipp av!