Medlemstur til Bergen med Svenneklubben

Publisert

9. - 11. september blir det Medlemstur med Svenneklubben til Bergen. Vi skal besøke flere av de mest kjente bakeriene i "Vestlandshovedstaden".

Program for turen

Fredag 9. september

Ankomst Bergen, overnatting etter eget ønske

Lørdag 10. september - Bakerisafari

Kl 08.00 –10.00 Frokost hos Baker Brun sentrum

Kl 11.00 –12.30 Besøk hos Lie Nilsen sitt nye bakeri

Kl 13.00 –14.00 Besøk hos konditoriet på Hotel Norge

Kl 14.30 –15.30 Besøk hos Solros Bakeri og Kafe

16.30 Besøk hos Mariann på Bakstehuset Ask

Søndag 11. september

Hjemreise

Meld deg på her
Bakerisafari

Etablert i 1893, er Baker Brun i Bergen en av Norges eldste bakeribedrifter. Etter snart 130 år i Bergen Sentrum, flytter Baker Brun til helt nye lokaler like ved Bergen lufthavn, Flesland.

Lie Nielsen er en familiebedrift som har vert i samme familie siden oppstarten i 1908. I fjor fikk de nye produksjonslokaler på Kokstad utenfor Bergen, og det er dit vi skal på besøk.

Hotel Norge ligger midt i Bergen sentrum. Hotellet ble totalrenovert i 2018, og er kjent for sitt gode kjøkken.

Solros bakeri og kafé ligger i Marken, som er en av gågatene i Vestlandets "hovedstad". Her er de opptatt av gode, kortreiste og økologiske råvarer, og baker surdeigsbrød hver dag.

Bakstehuset på Ask er drevet av familien Magnussen/Kvarme. Her er ovnen vedfyrt og baksten er kortreist og økologisk. Vi får omvisning på gården, og etterpå skal vi bake pizza og nyte omgivelsene på dette idylliske stedet.

Er du ikke medlem ennå, men har lyst å bli med? Meld deg inn og bli med i et sosialt og faglig nettverk av likesinnede bakere og konditorer.