Historiske begivenheter - Baker- og Konditorbransjens Landsforening 1898-1998
NOK 125,00 inkl. mva
Denne boken ble utgitt i forbindelse med hundreårsjubileet til Baker- og Konditorbransjens Landsforening i 1998. Boken inneholder en rekke små og store historiske begivenheter fra baker- og konditorbransjen gjennom hundre år.
Vi selger ut restopplaget for en symbolsk sum. Første mann til mølla!
NB! Husk å oppgi antall, eventuell størrelse, leveringsadresse og fakturaadresse ved bestilling.
Trygg mat, bransje og arbeidsliv
NOK 629,00 inkl. mva
Trygg mat, bransje og arbeidsliv retter seg mot elever på vg1 restaurant og matfag eller vg2: baker og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandler trygg mat, bransje og arbeidsliv i disse læreplanene.
Boka er delt i to deler, én om trygg mat og én om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevene skal lære i løpet av de to årene på skolen.
- vg1 restaurant og matfag (heldigitalt læremiddel)
- vg2 kokk- og servitørfag
- vg2 baker- og konditor nettressurs
- vg2/3 Bakerboka
- vg2/3 Konditorboka
NB! Husk å oppgi antall, leveringsadresse og fakturaadresse ved bestilling.
Konditorboka
NOK 799,00 inkl. mva
Konditorboka er en lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget, og den dekker alle kompetansemålene som gjelder det konditorfaglige i de aktuelle programfagene.
Boka gir en grundig innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som konditor, og den er skrevet etter ny læreplan i 2021. Den er delt i to deler, en om råstoff og en om produksjon. Forfatterne tar for seg råstoffene som brukes i konditoriet og beskriver hvordan egenskaper i råstoffene kan utnyttes for å oppnå ønsket kvalitet og smak i det ferdige produktet. Målet med boka er å hjelpe elever og lærlinger å bli kunne jobbe selvstendig, ta gode valg og være pådrivere for å videreutvikle bransjen i framtida.
NB! Husk å oppgi antall, leveringsadresse og fakturaadresse ved bestilling.
Bakerboka
NOK 799,00 inkl. mva
Bakerboka er en lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 bakerfaget, og dekker alle kompetansemålene som gjelder det bakerfaglige i de aktuelle programfagene.
Boka gir en grundig innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som baker, og den er skrevet etter ny læreplan i 2021. Den er delt i to deler, en om råstoff og en om produksjon. Forfatterne tar for seg råstoffene som brukes i bakeriene og beskriver hvordan egenskaper i råstoffene kan utnyttes for å oppnå ønsket kvalitet og smak i det ferdige produktet. Målet med boka er å hjelpe elever og lærlinger å jobbe selvstendig, ta gode valg og være pådrivere for å videreutvikle bransjen i framtida.
NB! Husk å oppgi antall, leveringsadresse og fakturaadresse ved bestilling.
Nasjonale retningslinjer for god hygienepraksis og for tilpasning av HACCP- prinsippene- Baker- og konditorbransjen
NOK 1 562,50 inkl. mva
Den nye veilederen skal hjelpe både små- og store bakeri og konditori. Vi ønsker at retningslinjene skal bidra til at arbeidet med å skape god og trygg mat går lettere.
Forfatter: Anne Momrak-Haugan, BKLF
Veilederen kommer i form av et A4 spiralhefte.
NB! Husk å oppgi antall, leveringsadresse og fakturaadresse ved bestilling.
Håndbok for lærlinger
NOK 250,00 inkl. mva
Forfatter: Espen Lynghaug
NB! Husk å oppgi antall, leveringsadresse og fakturaadresse ved bestilling.