Artikler

Vis filtrering

24 resultater

Type artikkel
Velg område
24 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Innholdsrik og sosial dag

    Det var en innholdsrik og sosial dag da konferansedeltagere fra hele bransjen møttes på Baker- og Konditorkonferansen og NM Årets Baker på Sørumsand videregående skole torsdag 18. april.

  2. Philip Therkildsen er Norges beste baker

    Det var et høyt nivå på de tre bakerne som konkurrerte i NM baking på Sørumsand videregående skole i går. Etter fem timer med intenst arbeid, var det Philip Therkildsen som til slutt fikk flest poeng, og dermed kunne smykke seg med tittelen "Årets Baker 2024".

  3. NM Årets Baker er i gang

    Klokka åtte i dag var de i gang, de tre bakerne som skal konkurrere om å bli Årets Baker 2024. Det er stor spenning rundt hvem som går av med seieren i det første norgesmesterskapet i baking siden 2018.

  4. Vil vekke interesse hos unge talenter

    Den 18. april skal Romain Trigueros konkurrere om å bli Norges beste baker i NM Årets Baker. Allerede som femåring bestemte han seg for hva han ville bli når han ble stor. I dag er han bakerisjef hos Søtt+Salt.

  5. Konkurranse gir meg en litt sånn vond godfølelse

    Norges beste baker skal kåres 18. april, og Philip Therkildsen er en av tre som er trukket ut til å være med å konkurrere om å bli Årets Baker 2024. Han har vunnet Rogalandsmesterskapet to år på rad, og er veldig glad i konkurranser.

  6. NM er en lærearena

    Torsdag 18. april arrangeres NM - Årets Baker på Sørumsand videregående skole, og for første gang siden 2018 skal Norges beste baker kåres. Ludvig Myhre Andersen er en av tre som skal konkurrere om den gjeve tittelen.

  7. Cerealfagdagen 2024

    På Cerealfagdagen den 13. mars, vil vi gi deg et overblikk over hvordan en verden i endring påvirker matvaresituasjonen og matnæringene både globalt og i Norge. Vi tar også et dypdykk i dagens mattrender, og hva disse kan bety for korn- og bakerbransjen.

  8. Velkommen til Baker- og Konditorkonferansen 2024

    Baker- og Konditorkonferansen blir også i år holdt på Sørumsand videregående skole. Vi byr på et spennende program, og du møter fagfolk fra hele bransjen. Parallelt med konferansen, vil NM Baker finne sted i skolens bakeri.

  9. #MerAv-seminar med prisutdeling

    Forrige uke arrangerte Baker- og Konditorbransjens Landsforening (BKLF), Sjømat Norge og Norges frukt og grønnsaksgrossisters forbund (NFGF) #MerAv-seminar på Næringslivets hus. Publikum fikk blant annet siste oppdatering om arbeidet med de nye nasjonale kostrådene og inspirasjon om hvordan man kan jobbe for å fremme grovt, grønt og blått. Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol delte ut Intensjonsavtalens utmerkelser.