Artikler

Vis filtrering

12 resultater

Type artikkel
Velg område
12 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Sølvmedaljen ga mersmak

  Sølvvinneren fra konditor-VM, iba Uibc-Cup 2023, Victoria Gravdal, har alltid strukket seg langt for å lære mest mulig om faget. Konkurranser er noe av det man lærer aller mest av, mener hun.

 2. VM i konditorkunst er i gang

  Det var ikke bare god stemning da VM i konditorkunst startet på iba-messen kl. 17.40 i ettermiddag, førti minutter etter skjema. De fire deltagerlandene hadde alle tolket reglene på samme måte, og det var ikke i tråd med det dommerne hadde ment.

 3. Nå sitter alt som det skal

  På mandag reiser det norske konditorlandslaget til München for å delta i VM i konditorkunst (UIBC-Cup). Konkurransen foregår på iba-messen den 25. – 27. oktober, og det er første gang konditorlandslaget deltar i et internasjonalt mesterskap utenfor Norden.

 4. Håper på medalje i VM

  I oktober er det endelig klart for UIBC Cup igjen, og det norske konditorlandslaget skal være med å konkurrere i VM for første gang. De har fortsatt til gode å vinne en internasjonal medalje, og er virkelig tente på å få det til denne gangen.

 5. Baker- og Konditorlandslaget 2023

  Det norske Baker- og Konditorlandslaget har 20-årsjubileum i år. Fra de startet opp i 2003 og til i dag, har de på imponerende vis klart å bygge et lag som nå hevder seg i verdenstoppen. Nå er laget for 2023 klart, og de skal konkurrere i hele to internasjonale mesterskap i løpet av høsten.