Artikler

Vis filtrering

16 resultater

Type artikkel
Velg område
16 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Baker Hansens lussekatter

  De tretten første dagene av desember selges det seksti tusen lussekatter i Baker Hansens bakeriutsalg i Oslo, Asker og Bærum. Utfordringen med å rulle alle denne S-formede baksten på toppen av den daglige produksjonen, har de løst på en måte som ikke bare er uvanlig, men også svært hyggelig.

 2. Julebakst på Godt Brød

  Julen nærmer seg, og for bakeriene landet rundt er dette den travleste perioden i året. Noen begynner med julebaksten allerede når sommerferien er slutt, mens andre begynner ikke før desember er like rundt hjørnet.

 3. Bli med å feire Fullkornsdagen!

  I dag er det fullkornets dag, og det er mange gode grunner til å feire fullkornet! Kort oppsummert kan vi si at vi vil feire fullkornet fordi fullkorn smaker godt, fullkorn er en viktig kilde til mange næringsstoffer og et sunt kosthold, fullkorn er klimavennlig mat og fullkorn reduserer risikoen for alvorlige sykdommer.

 4. Kjøp annonseplass i Baker&Konditor

  Bladet Baker & Konditor skal styrke felleskapet og skape stolthet for fag og bransje! Ved å formidle kunnskap, dele informasjon, oppskrifter, fagstoff og nyttige tips, vil vi inspirere, engasjere og skape stolthet for hele bransjen!

 5. Havrebrød – fra jord til bord

  Havreforbruket i Norge har doblet seg på 15 år. Havre er blitt trendy. Viktige årsaker er flere nye havreprodukter og mer kunnskap om helseeffekten ved å spise havre. Forskere, planteforedlere og rådgivere bidrar til at dyrkerne leverer god matkvalitet av havre. Kornmottakene og havremøllene sørger for at bakerne får førsteklasses råvarer for å lage et stadig større utvalg bakevarer med havre.