Utdanning
Meny
nordic

Nordisk Baker og Konditor- konkurranse i Oslo 2. – 3. September 2016

Nordic Bakery and Pastry cup er det årlige Nordiske Mesterskapet for konditorer og bakere, og årets store bakebegivenhet under Matstreif, som  er Norges største matfestival som arrangeres midt i hjertet av hovedstaden. Les mer om matfestivalen Matstreif.

Information in English.

Programmet for begge konkurransedagene i Nordisk Mesterskap finner du her: NPC & NBC 2016, program for publikum.

Det er 6. året Nordic Bakery and Pastry Cup arrangeres, og Norge er nå vertskap for andre gang. Deltakerlandene vil i år være Finland, Danmark, Sverige og Norge. Konkurransereglene bygger på de samme reglene som man finner i de største internasjonale konkurransene. Dette er for å bygge opp både erfaring og ferdigheter hos de nordiske konditorene og bakerne, slik at nordiske utøvere vil være i stand til å hevde seg i de største internasjonale konkurransene. Les mer om konkuransereglene.

Tema i år er ”Back to the 60s” som byr på muligheter for mange spennende utforminger og kreasjoner.

Laget er i full gang med forberedelsene, det har vært en travel vår med fokus på å bygge laget som én enhet, og på NM for Bakere for å få konkuranseerfaring Det er viktig for landslaget å prestere på et nasjonalt nivå, det vil gi oss føringer inn mot internasjonale konkurranser.  Videre er vårt hovedmål for året Nordic Bakery Cup og Nordic Pastry Cup, som vi har store forventninger til, sier landslagstrener Andre Løvaas.

Inspirasjonsnettstedet http://vielskerdeig.no er en viktig kanal for å skaffe økonomi i laget, og dermed sette utøverne i stand til å ta topplasseringer i årene som kommer og gjøre oss klar til VM-kvalifisering om noen år.

Her er de norske utøverne som skal delta i Nordic Pastry & Bakery Cup 2016:

laget
Fra venstre: Erlend Løken Volden, Ivar Bakke, Nikolai Meling, Vibeke Løseth og Monica Smehagen Enebakk

Mer informasjon om våre utøvere kan du finne her.

Her kan du finne informasjon om alle utøverne og dommerne.

Fri entré!

Se kart.

 

Del: