BKLF
Meny
lonner_seg-medlem

Vinn et års gratis medlemskap i BKLF!

Nå starter BKLF en vervekampanje som skal gi et års gratis medlemskap til den bedriften som verver flest medlemmer. Vervekampanjen varer til utgangen av 2018.

Det er mange fordeler med å være medlem i BKLF. Først av alt er et medlemskap økonomisk lønnsomt, og du og din bedrift skal spare penger på medlemskapet.

Som medlem i BKLF får du gratis bruk av Brødskala’n på all emballasje, og bare her kan du spare tusenvis av kroner. Minsteprisen for å bruke Brødskala’n er 10.000 kr. i året dersom du ikke er medlem av BKLF. Brødskala’n blir viktigere og viktigere for forbrukerne når de kjøper brød. Femti prosent av de spurte i en undersøkelse fra 2017 oppga at de brukte Brødskala’n til å velge sitt daglige brød.

Som medlem i BKLF får bedriften din tilgang til NHO reiselivs innkjøpsavtale. De som benytter seg av denne avtalen kan tjene inn det dobbelte av det de betaler i kontingent til BKLF bare her. Nylig har BKLF også inngått et samarbeid med Visma Mammut, og alle BKLF-medlemmer kan nå benytte seg av denne innkjøpsavtalen som dekker de fleste områder. Dette er en svært konkurransedyktig avtale, så her er det masse penger å spare. Les mer om avtalen her.

Det nye kalkylesystemet My Food Office, er utviklet spesielt for baker- og konditorbransjen. Som medlem i BKLF får du benytte dette systemet som henter inn råvare- og allergeninformasjon, kalkulerer næringsinnhold og beregner Brødskala’n for kun kr. 500 pr. mnd.

BKLF-medlemmer får gratis abonnement på bransjebladet Baker og konditor. Bladet kommer ut 10 ganger i året, og inneholder stoff som er informativt, engasjerende og inspirerende for hele bransjen vår.

Baker- og konditorbransjens eget opplæringskontor er det nyeste tilbudet fra BKLF. Du som er BKLF-medlem, slipper å betale innmeldingsavgiften på kr.10.000. Det nye opplæringskontoret skal sørge for bedre opplæring og kvalitet i faget vårt. Les mer om dette her

Andre fordeler med BKLF-medlemskapet er forsikringsordningene og advokathjelpen vi tilbyr. Dette kommer godt med dersom ulykken først skulle være ute, eller om du har behov for juridisk rådgivning i en personalsak.

I BKLF jobber vi hver dag for å utvikle og heve bransjen vår. Vi arrangerer faglige seminar og konferanser, vi styrker og forbedrer utdanningstilbudene, vi holder sosiale sammenkomster og mye mer. Dette arbeidet krever at vi som bransje står sammen.

BKLF setter alltid pris på nye medlemmer, og vi ønsker nå at du som allerede er medlem vil verve flere til fellesskapet; sammen er vi sterkere.

Gjennom medlemskap i BKLF er du med på å bidra til at bransjen vår lever videre på best mulig måte.

For å melde deg inn i BKLF, følg denne linken: Innmeldingsskjema

Relaterte artikler