BKLF
Meny
#mergrovtgrøntogblått

#mergrovtgrøntogblått

Velkommen til #MerAv seminar i arbeidet med Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold og innsatsområde 4 – Felles løft for et sunt kosthold #mergrovtgrøntogblått

Vi har satt sammen et spennende program med fokus på serveringsbransjen, samtidig som vi ser fremover mot kommunikasjon av #MerAv i 2020.

Det blir et innholdsrikt fellesprogram, før vi går sektorvis etter lunsj fordelt på sjømat, grove kornprodukter og grønt.

Dato:    Torsdag 17. oktober

Tid:        08.30 – 15.00

Sted:     Næringslivets Hus

Pris:       Seminaret er gratis, men krever påmelding av hensyn til matservering

https://events.provisoevent.no/nho/events/merav-seminar-i-naeringslivets-hus/register

Fellesprogram:

  • Velkommen
    • Henriette Øien, Avdelingsdirektør, Helsedirektoratet
  • For de mange menneskene
    • Tor Morten Myrseth, IKEA Food sjef Norge
  • #MerAv for våre gjester
    • Marianne Hayes Antonsen, Leder CoE, FOOD by Coor
  • Orkla + #MerAv = sant – sammen skal vi gjøre det enklere å ta gode valg!
    • Ingrid Håvik, Brand Manager, Orkla
  • Hvordan bygge merkevaren #MerAv
    • Anita Krohn Traaseth, selvstendig næringsdrivende
  • Kommunikasjon #MerAv i 2020 (Tittel oppdateres)
    • Live Bøe Johannessen, Seniorrådgiver, Helsedirektoratet
  • Google og You Tube
    • xxxx, xxxxxx
  • NM i Sunn FastFood 2019 v/OFG
    • Prisutdelere: Bård Greni, kokk og Anne Kristin Vie, Forbrukerrådet     

Relaterte artikler