BKLF
Meny
signeringsevent_bilde

Seminar 4 – #mergrovtgrøntogblått på FOODSCAPE

Seminaret er åpnet for alle, men er særlig rettet motalle som har forpliktet seg til å bidra til å nå målene for innsatsområde 4 i intensjonsavtalen for et sunnere kosthold: Å øke befolkningens inntak av frukt, bær, grønnsaker, grove kornprodukter og sjømat med 20 prosent innen 2021.

 

Nå er påmeldingen til seminar 4 – #MerAv åpnet: påmelding 11.10.

 

Tid: 11. oktober 2018 kl.09.30 -11:30

Sted: FOODSCAPE, Norges Varemesse på Lillestrøm

Merk: gratis inngang kl. 09.00-09.30

 

Denne gangen blir det et kort felles seminar på 2 timer, slik at det blir det anledning til å delta på flere aktuelle messeaktiviteter.  FOODSCAPE er blant annet rettet mot serveringsbransjen, storhusholdning og KBS. Serveringsbransjen sluttet seg i juni 2018 til intensjonsavtalen for et sunnere kosthold.  Da passer det bra å presentere bredden i arbeidet for #MerAv, de overordnede målene, folkehelsemyndighetenes rolle og status etter 18 måneders arbeid med «Felles løft for sunt kosthold #mergrovtgrøntogblått».

 

Eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen kommer, det gjør også divisjonsdirektør Linda Granlund fra Helsedirektoratet.  De ferskeste tall om utviklingen av konsumet hos norske forbrukere presenteres for både sjømat, frukt, bær og grønnsaker samt grove kornprodukter.

Seminaret er åpnet for alle, men er særlig rettet mot alle som har forpliktet seg til å bidra i arbeidet for #mergrovtgrøntogblått ved å signere intensjonsavtalenLes invitasjonen her.

 

Påmeldingsfrist 9. oktober.

Relaterte artikler