BKLF
Meny
grunnkurs_HMS_2

Ønsker du eller en av dine ansatte å lære noe nytt? Her er en oversikt over bakekurs på Nofima høsten 2018

Alle har behov for litt faglig påfyll i ny og ne. Kanskje er det på tide å friske opp gamle kunster, eller å lære noe helt nytt? BKLF samarbeider med Nofima om et kurstilbud som skal gagne baker- og konditorbransjen.

 

Denne høsten er det to kurs som er spesielt relevante for baker- og konditorbransjen. Kurset «Lokalt bakeri og kornforedling» er en grunnmodul der du både lærer teori og deltar i praktiske øvelser som gir kunnskap og innblikk i kornets ulike bestanddeler, kvalitet og bakeegenskaper. Kurset har oppstart allerede 4. september, og er du interessert, kan du lese mer om kurset her https://nofima.no/aktivitet/grunnmodel-lokalt-bakeri-og-kornforedling/

 

Kurset «Økologisk bakverk – surdeigskurs»tar sikte på å gi deltagerne en grunnleggende forståelse av melet som levende råvare, og hvordan den som baker kan påvirke prosessen.
Er dette noe du vil lære mer om kan du lese om kurset her https://nofima.no/aktivitet/okologisk-bakverk-surdeigskurs-2/

Relaterte artikler