BKLF
Meny
Baker og konditor magasin

Nå kan du kjøpe abonnement på Baker og Konditor til spesialpris!

Som bedriftsmedlem i BKLF, har du nå muligheten til å øke kunnskapen hos dine ansatte, hvilket gjelder faget og bransjen. For alle våre bedriftsmedlemmer har vi nå sydd sammen et svært gunstig tilbud på vårt gode bransjeblad Baker og Konditor.

 

Alle medlemmer i bransjeforeningen har allerede et gratis abonnement som følger medlemskapet, og nå har du muligheten til å la enda flere i bedriften bli både orienterte og inspirerte. Undersøkelser blant bakere og konditorer viser at de leser bladet grundigere, og får større engasjement for faget, når de får bladet hjem i sin egen postkasse. Spesialprisen inkluderer derfor levering hjemme hos den enkelte ansatte.

 

Dette er en unik mulighet til å gi dine ansatte en innholdsrik julegave, og tegner din bedrift abonnement for sine ansatte innen 31.12.2018, gjelder disse spesialprisene:
3-5 ab.: 599 kr. pr. abonnement
5-10 ab.: 499 kr. pr. abonnement
10-20 ab.: 399 kr. pr. abonnement

 

Bestilling skjer til vår samarbeidspartner Vest Vind Media AS sin abonnementsavdeling. Send din bestilling til cicilie@vestvind.no eller ring 41 45 45 20.

Bestillingen må inneholde:
Navn på de som skal ha abonnementet, telefonnummer, fullstendig postadresse og e-postadresse. I tillegg må følgende være med: Bedriftens navn, adresse og e-postadresse / adresse for fakturering.

Relaterte artikler