BKLF
Meny
Unknown-1

Klart for Landsmøte 2017

Bransjedager tre dager til ende

BKLF inviterer til landsmøte og deretter fagkonferanse med faglige og hyggelige opplevelser. I år vil Landsmøte arrangeres som en del av bransjedagene i Oslo 2017 med Norgesmøllenes inspirasjonsdag  og Idun sin årlige fagdag. Her vil det bli tre dager til ende med fullspekket faglig og sosialt program.

Temaer på Landsmøte med høy aktualitet

Tema for årets Landsmøte vil være rekruttering til bransjen, tema om prosjekter som kan gi muligheter for norske råvarer i bakerbransjen, samarbeidsprosjekt om sunnere kosthold, presentasjon av bedrifter som har gjort god suksess. Lørdagen vil bli avsluttet med en hyggelig landsmøtemiddag og alt som hører til.

Vær rask med hotellbooking

Vi har vært så heldige og fått reservert en god del rom til en gunstig pris på dette flotte hotellet som ligger godt plassert i nærheten av Grünerløkka, vegg-i-vegg med Mathallen. Pga at det arrangeres Oslo Maraton denne helgen, så er det stor pågang etter hotellrom og frist for påmelding og garantert hotellrom er 11. august. Etter denne datoen vil vi ikke lenger få holde av disse rommene. Så her er det viktig å melde seg på så fort som mulig. Så sett av dagene 14.-16.9 allerede nå i kalenderen og husk at fristen til å melde seg på Landsmøte er 11. august!!

Meld deg på her

Her er programmet for landsmøte og fagkonferansen

Landsmøte starter kl. 10.00

Program for BKLF`s fagkonferanse 2017

Scandic Vulkan, Oslo Maridalvegen 13 A. – 16 september

12.40 – 13.00 Velkommen v/ Gunnar Bakke daglig leder BKLF

13.00 – 13.20 Fylkeskommunens rolle i rekruttering til bransjen v/  Trond Pettersen, rådgiver, Akershus Fylkeskommune

13.20 – 13.40 Opplæringskontorets rolle i rekruttering til bransjen? v/Terje Tidemann, daglig leder, Opplæringskontoret for reiseliv, restaurant- og matfag i Vestfold og Buskerud

13.40 – 14.10 Hvilken ferdigheter og fagkunnskap bør nyutdannede baker- og konditorer i Norge ha ? v/Bernard Azinger, Konditor, medlem i svennenemdene.

14.10 – 14.20 Status på endring av den yrkesfaglige tilbudsstrukturen v/Espen Lynhaug, nestleder Faglig Råd for restaurant – og matfag

14.20 – 14.30 Pause

14.30 – 15.15 Paneldebatt om rekruttering og faglig nivå svenneprøver. v/ Udir/Faglig Råd, Trond Pettersen, rådgiver Akershus fylkeskommune, Magnus Håstein, Lærlingekompaniet, Mette Klever, faglærer Sørumsand Videregående skole, Ole John Bernsen, visepresident i BKLF.

15.15 – 15.45 Hvordan øke forbruket av grove kornprodukter med 20% til 2021? v/Vibeke A. Bugge, Prosjektkoordinator NHO Mat og Drikke.

15.30 – 16.00 Pause

16.00 – 16.30 Hvilke bakefaglige utfordringer står bakeren ovenfor i forhold til bruk av norsk korn og mel? v/ André Løvaas, Baker Nofima AS

16.30  16.50 Hvordan få mer norsk matkorn og hvordan merke dette tydelig for forbruker? v/ Tom Roterud KSL-sjef,  Matmerk

16.50 – 17.20 Bedriftspresentasjon Handwerk v/ Pontus Blomber, gründer og daglig leder.

17.20 – 17.30 Oppsummering v/ Axel Brun, president BKLF

Relaterte artikler