BKLF
Meny
grunnkurs_hms

Grunnkurs i HMS for baker- og konditorbransjen

BKLF, NNN og NHO Mat og Drikke har utviklet et HMS-kurs for baker- og konditorbransjen. Kurset ble lansert forrige uke, og gir en digital opplæring som er nødvendig for verneombud og AMU-medlemmer for å utføre vervet sitt på en forsvarlig måte i henhold til Arbeidmisljøloven.

Kurset tar 15-20 timer å gjennomføre, og er rettet mot verneombud, AMU-medlemmer og ledere i baker- og konditorbransjen. Vi anbefaler å gjennomføre kurset i flere bolker, og man styrer fremdriften selv.

Den bransjetilpassede delen har særlig fokus på aktuelle arbeidsmiljøutfordringer og egnede tiltak i baker- og konditorbransjen, som for eksempel melstøv, ergonomi, kutt- og klemskader med videre.Det er mulig å gå frem og tilbake i kurset, og å søke opp informasjon i en periode etter at kurset er gjennomført.

Om du vil vite mer om kurset kan du lese mer her.

Her kan du prøve en liten del av kurset

Relaterte artikler