BKLF
Meny
diplombaker

Bra å være diplombaker!

Vi har i tidligere nyhetsbrev omtalt diplomutdanningen for bakere. Den er blitt til gjennom et samarbeid mellom BKLF, Nofima og NMBU – Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet.

Melvin og Melissa

Prosjekt «Melvin og Melissa» – Et E-læringsprogram

Som en oppfølgning av prosjektet «Forebygging av helseskader hos bakeriansatte» (2011 til 2013), har NHO Mat og Drikke/BKLF i samarbeid med Gyldendal norsk forlag og NNN utviklet et E-opplæringsprogram for ansatte og ledere i baker og konditorbransjen.

1920x500_baker_konditorakademiet

Nå kommer Baker- og konditorakademiet

Dette er bransjens eget kurs- og kompetansesenter, opprettet for å gi bransjen et helhetlig tilbud om kompetanseutvikling.

fagopplering

Krafttak for bedre fagopplæring

NHO og LO er enige om at yrkesutdanningen i Norge skal styrkes. 13. august presenterte de to forslag til konkrete tiltak for hvordan dette kan oppnås.

shutterstock_206744158

Diplomutdanning for bakere

For deg som ønsker å heve den bakefaglige kompetansen kan diplomutdanningen som starter i høst, være midt i blinken.

shutterstock_244077010

Elitelærlingkurs – Inspirasjon for unge talenter

I uke 41 og uke 43 (september/oktober) arrangerer vi Elitelærlingkurs. Målet med dette er å gi et ekstra løft for nye dyktige og engasjerte lærlinger. Baker- og Konditorlandslaget og andre dyktige ressurspersoner i bransjen vil benyttes som trenere og instruktører.