BKLF
Meny
shutterstock_142449868

Matbransjens Kompetansepris 2015 – Har du en kandidat?

Formålet med denne prisen er å inspirere til økt interesse og innsats for opplæring og kompetanseutvikling i matbransjen. Vet du om noen som fortjener prisen?

fagopplering

Krafttak for bedre fagopplæring

NHO og LO er enige om at yrkesutdanningen i Norge skal styrkes. 13. august presenterte de to forslag til konkrete tiltak for hvordan dette kan oppnås.

verneombud

Urimelig krav om regionalt verneombud

Kirsten Sunnanå er daglig leder i Haugli Bakeri Butikk AS. I november i fjor fikk hun et uventet krav fra Fondsstyret for regionale verneombud, RVO.

toppbilde_melvin

Lær HMS med Melvins Metode

NHO Mat og Drikke har fått laget en ny film til inspirasjon og hjelp med HMS-arbeidet i baker- og konditorbransjen. Se selv om du synes vår venn Melvin er inne på noe. Eller kanskje ikke?