BKLF
Meny
toippbilde

Bransjetreff, Iba-UIBC-cup og VM ung konditor

Lørdag 15. september starter det norske baker- og konditortreffet på iba-messen i München. I BKLF-loungen kan du treffe folk fra bransjen, mens du tar deg en snack og en forfriskning, samtidig som du kan sjekke ut de nyeste digitale løsningene for din bedrift. Søndag 16. kan du se det norske bakelandslaget konkurrere, og 19. og 20. konkurrerer Norge i VM for unge konditorer.

I BKLF loungen kan du komme innom for et avbrekk. Du kan treffe kjentfolk fra bransjen, ta deg en forfriskning og litt snacks. Her kan du også møte Martin Lang fra Foodsoft, som vil presentere nyeste versjon av My Food Office. Torbjørn Grimstad fra Moicon vil demonstrere deres 3D modell for bakeri, som gir mulighet til visuelt å overvåke driftsprosesser. Idun vil være her med en presentasjon av sin nye web-shop som åpner 1. september. Du vil også møte Kjetil Dale Aas fra Baker- og konditorbransjens opplæringskontor (BKO), baker- og konditorlandslaget og Solveig og Gunnar fra BKLF.

BKLF-loungen finner du i hall B1 – møterom B11. Velkommen! Dette er plassert like innenfor inngang vest. Se kart her.

Det norske bakelandslaget ble etter seieren i Nordic i 2017 invitert til det uoffisielle verdensmesterskapet, iba-UIBC-cup som går av stabelen i München fra 15. til 17. september. Som mange allerede har fått med seg, er det Nikolai Meling (Harmoni Håndverksbakeri) og Ivar Bakke (Ivar the Cakemaker) som er tatt ut til å representere det norske laget, som skal konkurrere søndag 16. september. Norge skal konkurrere motPeru, USA og Frankrike, og de andre dagene er det Japan, Nederland, Korea, Russland, Tyskland, England, Spania og Kina som er med i konkurransen. Temaet for konkurransen er «universet.» Om du vil ha en forsmak på hva bakerne gjør, kan du se her

I UIBC Junior World Championship for Confectioners, er det Vilde Nistad Strandos fra Naustdal dampbakeri som representerer Norge. Hun skal i ilden 19. og 20. september, og temaet for konkurransen er «høst». Vilde skal i løpet av de to dagene lage en showpiece i sukker, en dessert-tallerken, en mousse-kake, 4 typer konfekt og fire modellerte figurer i marsipan.

Vi gleder oss til å møte hele den norske baker- og konditorbransjen i München, og til å heie på det norske landslaget. Bli med du også!

Relaterte artikler