BKLF
Meny
Leangkollen Landsmøte

BKLF´s fagkonferanse 8. mai 2019

Temaet for konferansen er baker- og konditorbransjen i 2029. Programmet er fylt med foredrag som bør interessere alle i bransjen, og vi gleder oss til å se deg på Quality Hotel Leangkollen til sosialt samvær og faglig påfyll.

 

Fagkonferansen begynner etter at generalforsamlingen er overstått og lunsjen er inntatt. På generalforsamlingen vil som vanlig årsregnskapet bli gjennomgått, og valg av nytt styre vil bli foretatt. I tillegg vil landsmøtet behandle forslag til vedtektsendringer som omhandler medlemskap i BKLF.

Fagkonferansen begynner kl. 13.00, og programmet blir følgende:

Hva er baker- og konditorbransjen i 2029?

13.00 – 13.30  Er vi en lønnsom bransje i vekst?
                          Oddbjørn Roksvaag, daglig leder Vest Vind Media AS

13.30 – 14.00  Er du like glad i bakevarene som oss?
                          Anne-Grete Haugen, daglig leder Matvett AS

14.00 – 14.30  Hvorfor sertifiseringen «håndverksbakeri»?
                          Gunnar Bakke, direktør BKLF

14.30 – 14.50  Pause 

14.50 – 15.30  Kontor for rekruttering?
                          Kjetil Dale Aas, fagansvarlig Opplæringskontoret BKO

15.30 – 16.00  Hva gjør diplombakere med bransjen?
                          Adré Løvaas, Diplombaker, Nofima AS

16.00 – 16.30  Fylkeskommunens rolle i godkjenning av lærebedrifter
                          Torbjørn Mjeldstad, seksjonsleder fagopplæring Hordaland Fylkeskommune

16.30 – 17.00  Er bransjen for leverandørstyrt?
                          Morten Andersen, Alimenta AS

17.00 – 17.30  Hvem har markedsmakt i bakerbransjen?
                          Georg Husebæk, direktør i Din Baker AS

Fagkonferansen blir etterfulgt av festmiddag, hvor det vil bli utdeling av forskjellige priser, avtroppende styremedlemmer og landslagsdeltagere vil få sin fortjente takk, det vil bli utnevnt BKL-ambassadører og det blir kåring av Årets bakeri 2019. Dette blir en fest for hele bransjen, så meld deg på i dag! Påmeldingsskjemaet finner du her.

Pris for deltagelse er som følger:

Helpensjon:

Pris per person i enkeltrom:       Kr. 2155,-

Pris per person i dobbeltrom:     Kr. 1870,-

  • Rom/frokost
  • Plenumsal med dagslys og teknisk utstyr
  • Leangkollens fantastiske lunsj m/mineralvann
  • Festmiddag
  • Kaffe/te og hel frukt tilgjengelig hele dagen
  • Dagens kakebit i resepsjonsområdet mellom 14:00 – 16:00
  • Softis og popkorn i resepsjonsområdet mellom 10.00 – 18.00
  • Gratis oppkobling mot Telenor WLAN
  • Gratis parkering/treningsrom

Dagpakke:

Pris per person:        Kr. 680,-

  • Plenumsal med dagslys og teknisk utstyr
  • Leangkollens fantastiske lunsj m/mineralvann
  • Kaffe/te og hel frukt tilgjengelig hele dagen
  • Dagens kakebit i resepsjonsområdet mellom 14:00 – 16:00
  • Softis og popkorn i resepsjonsområdet mellom 10.00 – 18.00
  • Gratis oppkobling mot Telenor WLAN
  • Gratis parkering/treningsrom

Festmiddag:

Pris per person:         Kr. 575,-

I dagpakken er det inkludert en stk. mineralvann til lunsjen. Drikke til lunsj og middag utover dette kommer i tillegg.

Relaterte artikler