BKLF
Meny
Årets bakeri Elda

Årets Bakeri også i 2020

BKLF oppfordrer bedriftskollegaer i bransjen til å tenke på kandidater til Årets Bakeri 2020. Fra 1 januar til 15 februar 2020 vil det være mulig å sende forslag på en bakeribedrift som du mener fortjener prisen for ÅRETS BAKERI 2020
Målet med kåringen er å øke bevisstheten om alle de elementene som til sammen utgjør en vellykket bedrift, fremheve og presentere gode bedrifter, samt heve bransjen.
Årets hovedfokus er bedriftens helhetlige profil og markedsføring og bedriftens omdømme/merkenavn. I tillegg vil juryen ha særlig fokus på bedriftens kundeopplevelse og kundeinnsikt.
En ekstern jury bestående av fagfolk fra ulike miljøer med særlig kompetanse på bedrifts-vurdering ha ansvar for juryarbeidet.
Fra 1 januar blir det tilrettelagt med et elektronisk skjema som skal fylles ut av de som nominerer med relevant informasjon om bedriften som blir nominert.
Alle bakeri i Norge kan anbefales, også egen bedrift.
Vi kommer tilbake med mer informasjon når fristen nærmer seg.
Vinneren av «Årets bakeri 2020» vil bli presentert og kåret under Landsmøtet, og vinneren blir tildelt en premie bestående av kr 10 000,- pokal, diplom og blomster.

Relaterte artikler