Baker- og konditorlandslaget
Meny

Intervjue med Jonathan Burt

Kalender

Se flere aktiviteter

jonatan

CV Jonathan Burt

Bosted: Flekkefjord

Utdannelse:

  • BSc Baking Technlology Management (2.1)
  • FdSc Baking Technology Management (Merit)
  • FDQ level 2 Certificate in Professional Baking
  • The Art of German Baking: Akademie Deutsches Bäckerhandwerk Weinheim e.V.
  • City and Guilds level 1 Certificate in Creative Techniques in Sugarcraft
  • Diploma Craft Studies : National Bakery School

Stilling: Baker, fulltid

Arbeidserfaring: Tollboden Bakeri 

Deltager på Bakerlandslaget siden: 2017

Arbeidserfaring:

  • Tollboden Bakeri Sommer 2016 – Baker, fulltid
  • GBA Ships – Logos Hope Project Worker – Baker
  • Provianten Sommer 2015 – Baker fulltids sommerjobb
  • Bakeriet i Lom Sommer 2014 – Baker, sommerjobb
  • St John Bakery Høst 2013 – Vår 2015 – Baker
  • Bread Bread Sommer 2012 – Baker, Intern
  • Harrods Sommer 2013 – Sommervikar, baker
  • Le Petit Boulanger Vinter/Høst 2012 – Baker
  • Nordic Bakery Sommer 2012 – Baker
  • Sjømanskirken London 2011-2015 – Frivillig Kjøkken-hjelp
  • OMNIvision 2008 – 20011 – Frivillig sommerjobb
  • Go Conferance Kitchen Sommer: 2009,10,11,12,13,15,16,17 – Frivillig på kjøkken Sous Chef
  • The National Trust 2001-2007 – Frivillig helg og ferie hjelp

 

Bakerlandslagets utøvere